Monday, December 20, 2010

curi2 on9,,sob2..=(

salam..n a very gud morning 2 everyone out there..uhuh ! bestnyee tido kan time2 ni..mimpi indah2..wahhhh..twink2 !

huhu,tapi aku ? jap2 ag aku sambung tdo swit2 k.cewahh,,berangan ! tadi tido jap dah mimpi separuh je..adehh,,nipon x ingat laaa..=.=

aku pon sebenarnye on9 curi2 nih,,heee..xdelah, on9 pnjm lappy dak junior ni.dy bg guna,,yeahh,thnks wani a.k.a budak puteh melepak ! tehee~

menengokkan lappy aku yang telah masuk ke wad kecemasan beberapa bulan yang lalu tanpa ada susulan dari pihak yg bertanggungjawab ? aisehh,,sape la phk 2 kan ! x patot betol ! huh ! so,,terpaksalah aku hidop dalam keadaan sangatlah menyedihkan ye tuan puan.harap ramai yang sudi wt derma kilat seperti yang disarankan oleh pengarah GSD abad ini iaitu tak lain dan tak bukan kepada CEK MELL kita.wahaha..sempat ag nak interpremkan name ko MELL..=P idea ko sgt lah bernas dan prihatin ye kpd kebajikan anak buah mu ini..haha..maceh byk2 ! (KALAU LA BETOL2 BENDE 2 DIORANG WAT KAN BEST.=P)

so berdasarkan perenggan di atas tersebut, saya mengulas fakta itu sebagai saya sekarang amatlah susah untuk meng online kan diri..huhuu,,,sob2 ! so,,atas sebab itu, belog ke fb ke hape2 lah yg berkaitan ngan on9 ni aku da susah nak hapdet. so sad..........wua3...

so kawan2 saya mintak ampon la kat cni kalau tak sempat nak jenguk2 belog korang k, x dapat nak beramahmesraan dgn selalunyaa..eceh ! tapi takpe,,nanti bila lappy dah oke, aku akan selalu hapdet segala bagai ya..jgn la time 2 korang wat2 x kenal aku lak,,mentang2 aku jarang on9..uhuu..

lagi pulak aku sekarang dah kat kolej sebenarnya,,not in home anymore !!!!!!!!!!!!!!!! waaa,,,beberapa hari sebelum balik aku asek kene saket air mata jee,,,banjir habes ! tah hape2 kan,,still pangai macam dak tadika nak msuk sekolah ..tsk.tsk..tah yah la tanye kenapa kan,,faham2 sendiri je.,takmo paham pon tak kesahh.*.*

aku kat kolej ni bukan untuk suke2 tau nok ! statement x leh blah ! yela, betol la kan,,aku datang atas byk faktor wehh..byk la,sampai x larat nak tulis dah,,sok dah kene bgon pgi g wat keje,,tapi seronok r dapat blaja new thing ! n jmpe dak2 new gak. wait ! im also new k..freshy lagi..budjet lak !=p

so,,aku hope aku dapat bgi komitmen ngan baek along the perkampungan GSD ni..waa..sangat bersemangat sebelom tdo nih,,kalau time nak bgon tdo nanti fhm2 sjalah labu oii..=D

weh,,dah la ea,,da lewat ni,,,jom weh tdo2..jgn nak poye2 lak,,x elok ! nak dapat mata seksi kene tdo awal taw..wah,,petua sape la 2..hua3..

k la syg2 sume...tatatititutu..klw rajin singgah2 la belog aku ni even tuan nye xde kat uma ni,.sob2..sedihnyee lahai,..emm..xpelaa.dugaan ..
insyaALLAH pas ni ade bende baek yang aku akan dapat..doakan ye korang.tq ! =)

8 comments:

Lelaki Ini said...

jaga diri d sana!

Shino said...

sabau jela yea,...akn ade brite dri pihk brknn 2...

shinoxyuna

cikida said...

lelaki ini..thnkss ya..=)

shino...huhu,,2 la..tengss =)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee...tegar yunk..tegarr!!


jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

Anonymous said...

hellο thеrе and thank you for your info
– I have definitely pickeԁ up something new from right
here. I dіd howеver expertise a few technicаl issueѕ using thiѕ web site, sincе I еxperienced to reloаd the sitе lotѕ оf timеs previοuѕ to I could get it
to lоad cοrrectlу. I had been wondering if your hosting is OΚ?
Not thаt I'm complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I'm adding
this RSЅ to my e-maіl and could loοk out for
much more of youг resρеctiѵe
exciting content. Maκе sure you updatе this
again soon.

Here is my web sіte payday loans

Anonymous said...

I am regular reаder, how are уou everybοdy?
Τhіs paragгaph ρosted at this web pagе is trulу fastidiοus.


Also visit mу weblog :: payday loans

Anonymous said...

I do аgree ωіth аll the іԁeаs yοu've presented in your post. They are really convincing and can definitely work. Still, the posts are too quick for beginners. May you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.

My webpage :: payday loans uk

Anonymous said...

Unquestiοnably believe thаt ωhісh
you sаiԁ. Yоur favorіte reаѕon appеагed tо bе оn the internet thе еаsieѕt thing to be awarе of.
I saу to you, I сеrtaіnlу get
annoyеd while pеople consіԁeг worries that they plainly do not
knοw about. You manageԁ to hіt the naіl
upon the toρ аnd defineԁ out the ωhοle thing withοut
hаvіng side-effеcts , ρeople сan tаke a signal.

Will probably be bаck to get more. Thаnkѕ

Also viѕit mу web-site - small loans

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...