AHLI-AHLI KELOMPOK

Sunday, December 5, 2010

1st AWARD

salam semua..hye3,,hoi3,,hui3,hey3,hehehe..

bukan maen suke ye cik ida kite nih,,aiyoo ! sabo2,,wat malu kaum je la weh,,=D
hehe,,xmo panjang cite,,juz nak cakap eyda dapat award arini,,bukan award pelakon perempuan terbaik or penyanyi wanita terhangat ke hangit ke hape,.hehe,,mimpi je la kan nak dapat award cam tu,,hee..



eyda dapat award follower yg ke-50 dari GEDUNG RASA..!!!!!yeha,,dabedabeduuu..=D senyum tigee disituu ! thankss a lot, tapi ape2 pon, eyda mesti jawab beberapa soalan dari blog GEDUNG RASA ni..k,bersedia.mula ! 2 minit dari sekarang ,,heehe..sila senyap !

1. Sejujurnya, apa pendapat anda mengenai blog Gedung Rasa ini?
ehem2,,ya, bagi pendapat saya lah kan sebagai pemenang award hari ini,,cewahh2..heehe,,sengih2 jap. oke,series. saya rasa belog GEDUNG RASA was a very good blog, nice, and boleh meleps pas nih ! yeah,,caiyok2 ! ia sesuai untuk semua taw tak kira remaja mahupun yang semakin berumur..betol,x tipu oke,=)

2. Adakah anda tertarik dengan entri-entri dari Gedung Rasa?
yup,,sesungguhnya tertarik menarik blog memang de bom ! yehaa..entry pasal penderaan kanak-kanak 2 sangat2 membuka mata eyda. yelah, dari tak bape tahu,,jadi tahu n sedar semua 2 terjadi di sekeliling kita,,hope readers lain dapat bace taw n berkempen macam GEDUNG RASA kita nih,,bgus dy nih..big claps to him ! =D

3. Ada sebarang komen untuk peningkatan blog ini?
ok,komen saya utk blog anda..uhu,x pndai sgt nk komen. aiyo, em,,blog GEDUNG RASA dah oke sgt 2,juz tulisan kat header blog not very clearly,huhu,,sory,tapi tak tahulah kalau lappy eyda yg x bpe clear ni..ampon,

ok,thats all 4 entry kali ni..ape2pon,,thnkss sgt2 kepada GEDUNG RASA yg sudi bgi award..sgt2 appreciate that..so,kwn2 jom la terjah blog GEDUNG RASA ni taw,,mane taw u all lak dapat award cam eyda ni..hehe..=D senyum bangga nih,hidong kembang jee x kempis2 ..adoyaii.fuhh2..
k.tata sume..nanite,,

8 comments:

hamihemo said...

tahniah

Sepi tanpa mimpi said...

terima kasih atas jawapan anda.
*angkat ibu jari :)

cikida said...

hamihemo..hehe..maceh ! senyum kerang nih,,^___~

sepi tanpa mimpi..yahoo,,,kamu suka ya,,hehe..okes ! thnkss

Far8 budak baik said...

wahhhh..jelesss gileee..
ahaha..gedung rasa..mcm name kedai mkn je..
hihi =P

cikida said...

farid,,hehe,,jeles konon !
x bek tol,,hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow..congrate
award yang lain dr yang lain
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

cikida said...

princess momoy..taw xpe kan.hehe,,neway,,syukur alhamdlillah..=)

Sepi tanpa mimpi said...

hoho, saja tinggalkan url guna link ni ya! :)
apakah yang berlainan tu. huu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...