Tuesday, May 31, 2011

yeahh,,alhamdulillah,,,done it ! GSD 2011 IS THE GREAT FAMILY I HAD !

Assalam,,hye kwn blogger sekelian..huuu,rindu nya pada blog.....sat na,,,haish...berhabuk giler wehh...nak sapu2 jap...

1st of all,,i wanna say sory guys if  datang cni selama sy takde tu,, saya tak bukak pintu n hidang fresh oren ke ribena ke kan..huhu,memang takde..tapi berangan je la datang selalunya ade dihidangkan sebegitu rupa oke..haha.=p

u all pon tahu kan aku sibuk dengan ape..yeah,semestinya aku dan mamee..hehe...just kidding..ok lah,staight dont belok2 dah...

actually aku bz dengan event debate seketeriat aku kt kolej ni..yeahhh..tapi akhirnya we r done dan berakhir dengan jayanya semalam...yeahh..sangat2 happy tahu tak..yeahhh,..nak beritahu 1 dunia je kan..ahha.=p over dowh minah ni.isk2..

whatever it is...semuanya dah berjalan dgn smoothnya...congrate 2 all of the committe yg telah gigih berkeringat dalam menghasilkan event yg boleh dianggap besar n bertaraf international jugak ni taw..haruslah kan..team debate pon ade datang dari nun sane..:SINGAPORE N INDONESIA..dan jumlah semuanya ada 39 team yang join..kalau lah takde team yang tarik diri last2 minit,,dah ada sampai 60 team tak silap..huhu

dan lagi penting event ni 100% student yang handle,,kami berusaha siang n malam merealisasikannya..yeahh,,,akhirnya berjaya..syukur sangat2..yang masyuk sangat2 sebab kami berjaya menjemput VIP iaitu TIM.MENTERI KPT,,DATO'SAIFUDIN. more than that,,kitorang berjaya jugak jemput stesen TV RTM N ALHIJRAH..terujaa giler beb..hehe..ni gak ade cite pasal GSD ;; UTUSAN MALAYSIA.

lets cekidot perjalanan sepanjang tempoh berkerja n event debomb nih..

TEMPOH MASA : SEJAK BULAN 12 TAHUN LEPAS UNTIL 30HB 5 2011..
VENUE :KOLEJ KTDI, KOSASS, KAE,,PANGGUNG PERCUBAAN,,UPM,SERDANG..

 mesyuarat boleh berlaku di mana-mana,even dlm pejabat kolej sndri..hehe..




buku program..cantik !


my family..lav u all !!

hehe.ini lah antara team IIUM ..dan sy adalah L.O mereka,,time tu dorang lambat n nasib baik bas still ada tunggu untuk ke dewan tempat berdebat..sy dgn shy kne jaga dorang seramai 20 orang=5 team..huuu,dah la ramai foreigner..btw,,they all r very nice !


bersama-sama runner bilik debat..!

dalam MOTION HALL..

team IIUM

TEAM UTP..

ADIK COMEL NI DARI SEKOLAH DATO' ABDUL RAZAK.SEREMBAN..HEBAT2..KECIK2 CILI API..

Chief  Adjudicator : TATE,,

TEAM FROM SAIS : SERI AYESHA ISLAMIC SCHOOL.


my geng !

hehe,,,;)

team ke final : UITM SHAH ALAM VS NATIONAL UNIVERSITY OF SINGAPORE

crew belakang stage memang takde keje selain bergmbar...haha..


DATO'SAIFUDIN,,,

DATO' DAN USHER NYE..HEHE

wif ADIK AZIM...team dari FANTASY DEBATE INDEPENDENT TEAM..

WAKTU2 MEETING ...EHHE.

YEAHH,,TIME NI LA BERDEBAR-DEBAR...aku jadi PRIZE RUNNER,,PERGHH DA LA ADIAH2 TU BERAT..TAPI BEST2 !!,HEHE

NI LA THE WINNER :: UITM SHAH ALAM..=) : MAIZURA,,TARIQ N SHAFIQ KALAU X SILA..WELL DONE !

YEAHH,,,POST MORTEM MENJADI SEBUAH PARTY BESDAY ABG ANTHONY,,,EX OFFICIO GSD KAMI.,SLUPPP..INDULGENCE..!

SUKE KEMAINN DIE...

N MERAIKAN DENGAN MENIKMATI DOMINOS..!

yeahh,,berakhir sudah GREAT SERDANG DEBATE 2011..seronok sangat2 dapat jumpe kawan2 baru,n berkerjasama dengan junior2 n senior2..memang terasa seperti sebuah family,..n tak lupe pada debaters2 yang datang..mereka semua sporting2 dan bagi kerjasama yang baik..

memang pengalaman yang berbaloi,,orang lain dah balik uma sebulan awal dari kami,,tapi kami rase cam taknak balik je ni..hehe..rase sedih pulak bile nak tinggalkan semua ni..yela cuti pasni sampai bulan 9 kan..whoaa...sangat2 panjang..tak tahu nak wat ape kat uma..mintak2 internet kat umah dah sambung balik..ari tu kne potong.ahha..=p

Friday, May 20, 2011

KALAU DAH RINDU MACAM NI LAH JADINYA.... (-.-)

hye kawan-kawan..assalam,,^___~

nak tau tak ? hurm,,da lame sebenarnya ida berhajat nak g ZOO..huwaaa...(-.-) rindu laa kat haiwan-haiwan..da lame tak berjumpa,rinduu sangat2 ni.,kalau dorang tahu ida rindu ni kompem2 dorang kembang kan..haish,,mesti comel..hehe..

bila rindu,..ku tatap gambar mu ku rasa sayu,,sob,sob,,,,

okela,,jom cekidot pict2 yang eyda dah selongkar kat pakcik korang tu,,sape lagi,,pakcik google lah..tehee~tq pkcik...=)

maap atas gambaran yang tidak molek di atas,,pak belalai tengah merajuk ngan aku la tu..)=

yeahhh,,,berat gilerr ! macam garfield !

ready,,,1 2 3..say cheesee !.=p

muke dah tak berupaya untuk senyum akibat lemak di sekeliling mukenya.ngee~

dah kenyang,camni la gayenyee ye..bagon2 ! joging..hehe

ikan keli ke ni..ehhe.=p

mate je beso.boolat ! pakai cntact lens ek.hee..

teringin nak naik kudaaa...huuu~

boleh wat kenduri 1 kampung nih,,ikan pari bakar cicah sambal asam..ehhe..=p

badan montel sangat dah x boleh nak imbang..haishh..=p

helppp,,,tak muat dahh..comolot ngan bekas je ye.=p

uhhh,,takottt rimau...*.*

mesti kedek-kedek jalan budak nih...=p

puhhhhh...serammmnyee !


alolololo,,,comelnyee lahai.:)

ahhaha,,tak muat dah sangkar nye..nak sangat dok same2 kan,.=p

ape tengok2 ?? heee,,

hohohooo..muke blur sokmo !


ayam kepciiii,,nyum2

ya Allah,,,tembam kebabom !

sedap sangat la tuh baring cam 2..hehe


tak nampak kaki dah biri-biri ni,hee

huwaaa...kuat ni..grrr


ni mesti mak lembu ni kan..=D

awat semua pict ni gambo haiwan2 gemok  weh ? hehe,sebabbbbbbbbbbbb,,,sebab dorang tahu aku tengah rindu kat dorang,,so haruslah semua debab2 + chubby2 + comey2 + demok2 + ^___~

at least dengan tengok by pict ni,dapat la ubat rase rindu kat u all..nanti ade mase,,kite jumpe taw.. so,blogger2 jom kite wat rombongan g zoo nak ? asek2 wat kat mall je kan,,ehhe..(macam la penah join gathering mane2,,=P)

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...