Monday, October 24, 2011

kenape saya berubah hari ni ?

Hye sweetess readers out there !

hauwau U ? hurmm.. moga-moga sehat aja ya ..AMIN..

pstt,,pstt... hari ni saya bukan lah ida yang selalu anda sangkakan , tetapi telah berTUKARRRRRRRRRR !! 

lihat ! ini kenyataan ! bukan lah konspirasi macam blog konspirasi tuu...(tetibe selit )
wokeh, sape jakun , sila percaya . tadaaaa  >>>>




suspek  (cikida : bukan nama sebenar) dilihat sedang duduk bersimpuh tak jadi kerana kaki yang pendek di hadapan pintu biliknya :: 

mengharap abang hensom MEKDI delivery ayam goreng seketol lime plus askrem oreo krancchyyyyyyy ! oh NYUMMMMY BANYOKK KALI  !! (tapi mane ade order pon, segan nak kol abang mekdi tuh . takot die tangkap cintan lak kang ,,ahhh mula perahsantan kan )   .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
                                                                          .
dan tanpa membuang mase menunggu abang mekdi yang perasan hensom datang ' erk. so ape lah lagi keje boleh dibuat selain STADI . ek ' banyak betol 'EK' ni menggambarkan betapa LAPOOOO nye perot comel aku di saat ini . 

eh, takpe , jangan risau aku tak stadi pon . mesti korang risau kan kalau aku tak dapat pokes stadi sebab perot kosong walaupon ade lah lagi isi-isi asam kecut semalam . eeee...

so seterusnya aku berTUKARRRRRRRRR lagikkkkk dan lagikkkk dasyattttt whoaaaaa ! 

                                                                       :
                                                                       :
                                                                       :
                                                                       :
                                                                       :

heee...comel kan.. so pasnih kalo nak amek gambo, amek la gambo aku time tidoooo...zzzzz .. tak dapat makan mekdi reality pon sokay lah,, dah kol siap-siap abang mekdi hensom anta mekdi masuk dalam mimpi je.. arghh, tertekan seh ! T__T

lepas je bangon tido macam ni lak jadinya :: 



hahaa,,,lagikkk COMELLLLLL kannnnn.... geram tak,,geram tak.. ngeeee ~ tah la , aku pon tak sangka pas bangon tido je aku leh jadi seCOMEL ni.. gila best whoii ! =P

k lah, nak habeskan cokelat cadbury hazelnut. nasib selongkar locker tadi terjumpa dah..tah abad bila punya tah. even tak berape minat cokelat kan, tapi demi perot comel ni, sayang lak kang kalau kempis sangat dah tak comel..heee ~

bubye korang ! peace !

Wednesday, October 19, 2011

WORDLESS WEDNESDAY LAH OI !



bolehkah dengan hanya mencium bau buku aku akan dapat  jawab pekse esok ? (muke sedap bau buku bau derian) oke, memey ah bulleh ! memey boleh terbeliak mata tengok soalan macam orang jakun kan ! takpelah,,life must go on.. BAI . *.*

 



mood : tengok orang berKONVOran ..aku bile mey ? grrrr.

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...