AHLI-AHLI KELOMPOK

Tuesday, December 7, 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010 !!

BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010


Hye semua,..salam..salam perpaduan,salam 1 Malaysia, salam hari Rabu yang indah lagi damai, salam berkasih sayang,,auwww ! dan tak lupa,salam Blog Pilihan Malaysia..yehaa,,andre2 !

hehe,,teruja sangat2 ! even tarikh tutup nye jam 3 petang arini,,tapi semangat mesti ada maa,.walopon ha,,kene taip cepat2 entry nih sat lagi nak g tolong mak masak,,yahoo !

oklah,,1st off all,,nak ucap terima kasih banyak2 pada BPM yang berusaha menganjurkan acara-acara camni,,bagus sangat2 kepada blogger2 yang still baru lagi dalam arena blog nih,,cehh,,cam saya lah,,,yang perlu banyak lagi mempelajari selok belok berblog ni..huhu,,hope dengan penyertaan sebegini dapatlah kita bersama-sama kongsikan apa-apa sahaja ilmu yang boleh dikongsikan,,tak salah kan,,yes !

ok,,ni saya sertakan entry 1st saya..klik SINI ok,,hee,,segannye nak bagi org baca sebab mula2 kan, tak pro lagi ape2 pun,oklah,,xpe,,enjoy !!! entry tu dibuat pada 5 JUN 2010 bersamaan hari SABTU taw..hari minggu yang kebosanan tahap ghaban kot time tu,,huu~

ok saya harap saya dapat memperoleh pelbagai ilmu lagi disamping menambah kenalan semasa berblog ni..walaupun saya tidak sepenuh masa berblog, tapi saya harap saya dapat dekat dengan blog dan beramah mesra dengan blogger2 lain,cewah !=D sebab lagipon,jarang dapat tulis entry sebab kekangan masa semasa belajar, so, time2 cam cuti semester je yang dapat saya berkorban jiwa dan raga bersama-sama blog kesayangan ni..hehe,,

ok,,lastly,,i love my blog ! C PELAT PINK PONG BOLEH ! HIP2 HORREYY ! ^____~

15 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best yaaa

cikida said...

thnkss yang..=))

PuPeL said...

awak..dah boleh chek tau senarai penuh ..
apapun gud luck ye

cikida said...

pupel..o yeke,,thnks bgtaw sy..sy bru on9..hehe

aienna said...

salam..
hai tahniah kerana tersenarai...
gud luck eyh...

azamutaza~ said...

tahniah.. nih nk knl2 1 team.. =)
gud lark!

cikida said...

aienna..wkmslm..ehhe..tme ksih awk..=)

azamutaza..thnkss,,tahniah 2..=)

geekz36 said...

tahniah kerana tersenarai,

best of luck for us,

salam kenal from your groupmate!

magnoliapert said...

Kte dari group yg same.

Good Luck :)

http://magnoliapert.blogspot.com/

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
salam kenalan dari ahli kumpulan
Momoy datang bagi support =)
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jom VOTE di BBPM !!

ezy eizyanie said...

gud luck okeh
all da best~

Cik Dya said...

Salam ziarah ke blog awak...kita satu geng dalam blog Pilihan..sudah undi blog kamu..sudi-sudikanlah undi blog cik dya ya.
tq dear ^_^ .. really appreciate it..let us support each other!!

Latest entry :

http://iamdya.blogspot.com/2010/12/undilah-saya-cik-dya-hot-preggy-mama.html

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

hye..i dah vote blog u...hehehe
gud luck my groupmate..=)
kalau sudi undi larh blog i jugak...hihihii
no.384 group 10

Gadis Kampung said...

selamat berentap kalau sudi jom la join contest saya hadiah biasa2 je RM101 dan pendrive je
http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

Nismo BluebirD said...

awk..sy dah follow dan undi awk nyer no....plz undi sy...361...gud luck^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...