Sunday, October 24, 2010

Terima kasih murid-murid...

salam..w.b.t.

hye cikgu,,cikgu name ape,?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

rindunyer aku ngan ayat2 ni sume ,, ni lah ayat yg kua dri adek2 skola rendah shah alam pada kitorang ... huhu .. alangkah indahnya jika btol2 jdi kenyataan cm 2 kan. .emm,, xpe, ,hope ayt2 cm 2 will comes true soon ,,amin . . :)

that day,, kitorang student sem 3 bacelor pendidikan bimbingan n kaunseling prgi ke sek.rndh.shah alam,seksyen 16.. kami betolak slps subuh around 7 o.clock jgk la mmndgkan ade ciput antra kmi yg kelewatan.. hee,, (dont do again oke ! we all hate waiting ! haha,,,ayat cam power je,,) k,,xpe,,nsib kmi ni mmpunyai perasaan empati segunung tahan ..heek ! so,,nobody was left that day..^__~

perjalanan amek mse dalam setengah jam,,sampai kol 8 tak silap..heehe..time otw 2,,aku rase x sabar2 nk jumpe adek2 kt sekola 2 taw,,cam 2 jugak ngan kawan2 aku yang len,,sume berkobar-kobar ! bagus ! ini yang kita mahukan ye chekgu2 sekalian,,=p kitorang dah wat persiapan awal tok jumpe ngan adek2 ni,siap watkan pack2 jajan nk bagi dorang,,hehe.








sampi je kt sane,,kitorang telah berkumpul di dewan skolah,,ya Allah gembira x terkate-kate taw,,rindu rasenye nak g skola semula,,huhuu..ingat kat sekola rendah dulu2 even aku ade 3 buah sekolah rendah,,huhu,,2 la asek pindah2 je kan,,then adek2 ni da siap kumpul kat dalam dewan,nampak dorang pon x sabar nak jumpe kami taw..xciteddddddddddddnyerrrrrrrrr ! waaaaaaa...

then aku n geng2 sempit ku dpt 9 org adek2 drjh 6..kitorg bwk g tmpt lpg ckt dkt ngan kantin,,hehe,,sesi ice breaking bermula,,mule2 malu2 sume,,tp lme2 sume sporting jgk,,alhamdlillah,,,kitorg wat mcm2 aktiviti pda dorg ari 2,,cthnye;telefon buruk,,(itu aktiviti aku,,hehe..)

best sangat2 coz adek2 bagi kerjasama pada kitorang,,then rase x puas sekejap sangat kat sane,,waktu rehat pon kitorang belanje dorang makan,,sume nampak hapy taw,,=)))da siap2 sume wat aktiviti,,kitorg bergamba2 ngan adek2 ni,,sume enjoy ! da sume suke bergambo !heheee,,ape lagi kan,,camera x kan abes kodak punyer ! =p

time nk balik,,kami bersalam-salaman n bagilah kata2 semangat pada adek2 ni,,n sempat jgak bagi email,,fb,,n no telefon taw,,insyaALLAH, ade kesempatan lagi,,we all akan datang lagi oke,,semoga adek2 belaja rajin2 n kejar cite2,,amin,,insyaALLAH kite sume berjaya didunia n akhirat kelak..^____~

ok,,ni ade cikit gambar2 kenangan kat sana.,.must c it oke ! da....wslm..








Tuesday, October 12, 2010

SYAWAL ARI 2....

salam..

huhu..bawu la nk tulis pasal raye,,tah pape kan aku nih,,dok zaman pak kadok btol,,isk2 !xpe...asal aku puas . hehe .

rye ari 2 nak dijadikan kesahnye,,ala xde la mende sgt,,juz blik kg at nun kat pahang 2...due2 belah kat sane,..kitorang je still merantau ag kat johor ni,,tp x lme kang kene gak transfer phg..wuwuw,.msti sdih kan time 2..xpela,,abaikan,,lmbt ag pon,,cett !

okeh,,rye ari 2 kitorg sambot sdrhana je,,lg pula,poksu ataupun adik ayah bru je mninggal akbt skit jntung,,smga rohnya dicucuri rahmat,,amin..

em,,so aku smpt jgk la braye belah kg wan aku,,tp lg sdih ade aki plak yang mninggal..innalillahiwainnahirajiun,,
yela,.stiap yg hdup pasti akan pergi mningglkan dunia ni kan,,termasuklah kita semua,,hope sume beroleh kebahagiaan bkn shja diduna mlah di akhirat juga,,amin...;)

emm..ok..berbalik pada cite raye kita,,juz nak kongsi beberapa adegan time bulan syawal 2 la..ade yg dekat johor,pahang,n mane2 je..hehe,,ok,,enjoy our pict ! letssssss cekidot!












ok,,2 je dulu wat mse ni..t i cite ag ek,,hehe,,sabo yek kwn2,,=p

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...