Thursday, October 31, 2013

only with You..

Assalam sweety blogger ..

When I’m with you, I act different. In a good way of course. I smile more and laugh more. I don’t have to pretend everything is okay when it’s really not. With you, I can drop the fake smile and put on a real one. I don’t feel hurt and alone when I’m with you. Instead, i feel safe and loved. You’re easy to talk to, and you listen to me. I don’t have to worry about holding back with you. I don’t feel self conscious. I don’t ever feel insecure or sad. You show me that you really do care, and you’re not just pretending. I really appreciate your company, because with you I’m different. With you, I’m happy.

only with u, ya ALLAH...alhamdulillah..(:

Friday, October 18, 2013

KETERUJAAN HARI KONVO MENJADI-JADI

bismillahirrahmanirrahim...

Assalammualaikum ..

im back . last post 10 / JULAI / 2012 . ooo emm ggeeee ! almost 1 year dan beberapa bulan . erkkkkkkkkk' (bukan tanda kenyang jauh sekali tanda perot lapar kerana sambil tangan mokmok ni menaip kadangkala tangan ni juga sedang menyuap meggi tomyam yang semakin sejuk setelah diabaikan dari tadi )



oke ini bukan ceghite tragis pasal megi tomyam yang diabaikan even ini adalah megi peberet gua . #eh gua plak . oke dan ini juga bukan lah cerite kenape sudah lama tak berblog . for sure uolss dah tahu kan the reason why iols dah lama tak jadi blogger tegar seperti waktu dahulu . sobs . yelah sebab jaga anak nambelas orang tu  lah,,  =D

straight to the midvalley >>>> 

sebenarnyaa saya (sopan kan) nak convo dahhhhhh !! yeayyyy ! lompat bintang limapulohpatjam !!!!!!!!!!!! ( ganas balik) yehaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! even konvo tu hanyalah  degree ,,tapi ianya sangatlahhh keterujaan melampau tahap nak kawenggg ghasenyeeeeeeeeeee . KAWIN ? oke dah habes blajo boleh lah kawin..sempat lagi ngko ! 

weeeeeeeeeeeeee...save the date yaw (26 OKTOBER 2013 ) 
VENUE : DEWAN BESAR UPM, SERDANG
TIME     : SESI 2 (2.00 P.M )

ni time konvo akak aku tahun 2012 dulu kat UPM jugakk,,heww..teringin laa mak buat camni jugakk,,tak sabau !

disini motifnyaaa hapdet tarikh n masa supaya adalah orang-orang yang bace blog ni akan datang dan bawak sejambak  nambelas jambak ke bunga-bungaan . eh takkkk bukan meminta-minta , tapi iklas nak bagi iolss hambek ajee . =D

oke preparation setakat ini : 

1 ) hati berbunga-bunga 
2 ) keSEMANGATan jiwa dan raga
3 ) kePENINGan untuk membayar yuran jubah segala bagai ( mohon doa aku dapat setelkan dengan lancarnya)

bukan setakat excited nak berkonbo ,, tapi excited nak jumpe balik coursemate2 n of course geng sempit bucuk macam gua tuhhhh !! in shaa Allah dengan izin-Nya kita bersua yee darlings2 ...

my cuty-pie coursemate ,senanye tak cukop korum nih..huhu


oke kang kalo aku rajin lagi penyayang akan ku hapdet lagi ceghite hidop bosan aku nih . 

assalam ... take care semua , lastly semoga kita sentiasa dilindungi-Nya..aamiin...(:

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...