Wednesday, December 8, 2010

Contest Mata Paling Menawan

salam semua..salam bercontest-contesan,,hehe..=D
dengar contest je,senyum lebar oke. malam ni tak terlambat lagi tok saya join contest yang telah dianjurkan oleh Miss Farah kite yg comel lote 2.ahakss ! ok,jom kita mula !



Contest Mata Menawan
Contest ini terbuka kepada semua Follower Laman Conteng Miss Lelayang

  • pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
  • kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
  • buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
  • letakkan banner[gambarsayaygtakmenawan tu] kat side bar & masukkan link n3 ini
  • selepas tu ... letakkan link entri yang anda dah buat dekat entri saya ni
senang kan ? nama pun contest pertama laman blog saya ne ...
syarat-syarat penyertaan ialah :
  • anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG
  • terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki
  • tarikh tutup : 10 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam] hehe
  • 2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori :d
ok,jeng3,,nilah saya dengan mata yang menawan gitu,menawan kah?,huu~malulahhh.=p

kenapa anda rasa mata anda menawan ?

ok,1stly nak memanjatkan kesyukuran kepada Allah s.w.t kerana dengan limpah dan kurnia-Nya lahirlah kita semua dengan anugerah pancaindera mata yang amat berguna ini=D,,alhamdulillah,,saya rasa mata saya menawan sebab dari mata ini lah yang dapat menggambarkan segalanya sama ada gembira mahupun sedih. setiap orang kan ada keistimewaan masing-masing maka mata saya ada juga ciri-ciri menawan itu seperti Miss Farah kite tu taw.Mata saya yang bersaiz sederhana ni tidaklah terlalu besar dan tak terlalu kecil serta berwarna hitam keperangan cikit.teheee..=p .Ramai yang cakap mata saya kuyu, so saya rasa saya patot membulatkan mata untuk tidak dikatakan mengantuk pada setiap masa,hehe..mata saya masih lagi normal maksudnya tak rabun,,so menawannya masih ada.hehe,,yeke,takpela,,ape2 pon saya bersyukur dengan mata unik saya ni dan bangga ada mata yang menawan camni,(statement tak bleh blah plak ! adess..=p)

ok,,saya rasa setakat ini sahaja ..have fun kawan2..=) im hepy wif this contest ! tq Miss Farah !

10 comments:

AesyaZealous said...

GUDLUCKKK

cikida said...

TQ AESYAZEALOUS..MUAHX3 !

cik miera said...

gud luck..pic yg cntik... ^_^

cikida said...

time kasih cik miera..lebiuu! =D

☆aDihAys☆ said...

mata eyda mmg menawan tp kn..kite lg terpegun dengan lesung pipit eyda..

cutenyer..

cikida said...

adihays..ya Allah,,heee,,malulahh awk ni,,mandai je,,comot ade ni,=p
neway,,thnkss taw..=)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mata yang sihat.. memang menawan. gud luck yer

encek a.k.a PUAN joliey said...

aawwww!!! comey pluss kiut.
tergoda i..
keh keh keh..
btw,olredi folow yu dear :)

cikida said...

the lekat lekit story..auww..mata yang sht..alhamdulillah,,hehee,tengs yunk..=)

cikida said...

encek a.k.a puan joliey..
hehhe..tergodakah?haiyoo,,=p
maceh..=))

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...