Friday, December 10, 2010

NO.365 IN BPM 2010 !!


salam semua..hye pembaca+blogger+jiran+kawan2 plus sume lah rakyat jelata hamba..cewah ! bile mase tah jadik permaisuri ni..layak ke,hoho. ape2 pon hope sume dalam keadaan Happening selalu k.jgn lak pening2 ! aiseh !

ok,tanpa membuang masa, saya selaku TAIKO belog ni, nak bercakap sepatah dua kata,ek? hak tui kalau sepatah dua kata, berpatah-patah tengkuk ade org nak bace ..=p

ok lah, kan ari tu saya ade join BLOG BARU PILIHAN MALAYSIA 2010..kan korang kan,yeh.sila angguk sampai lantai sekarang ! tehee~

so ehhe..malu2 kusen lak nak bagitau nih,,,^.^ yehaaaa,,dabedabeduuu,,andre2 !! u know what? saya dah berjaya jadi colan-colannye taw..eh typo disengajakan.CALON oke ! time kasih byk2 pada penganjur sebab pilih belog yg x seberapa ni..huuhu,,touching lak weh.

wah,,bertambah semangat nak berblog kan ..msti belog2 lain yg tercalon pon cm sy gak,,terlompat-lompat sampai tersangkot kat pokok kelapa.hehe.gurau je.

so,,ape tunggu lagi,,vote la saya..haha..mintak pujik betol kan org sabah ckp. hehe,,xpela, x kesah pon vote ke tak..tapi usaha 2 kita mestilah wat kan kalau kite nak sumtin,,yeah !

so,,ingat no belog saya;:::365,ya 365, jgn lak tibe2 teringin nak mkn semut bagi lupe no nih..sadis giler la 2,huh.

k la..msti korang da penat bace .hehe. k jom lah kite terjah belog2 yg tercalon 2..time ni lah kite nak kenal2 kan,,yehaa,,eben x bersua muka, tapi di hati tetap sama, aagaga..ngeng dah ni.
k la,ape2 pon all the best pd yg tercalon, tata

kata hati: haishh,,malunye la interframe camnih kan, xpe2 bia ape org nak kata, yg pnting, ilebiu la C PELAT PINK PONG !! muahx3 kat belog ! hiks..

18 comments:

honeyvsbee said...

hehehe..akak 67...

MiZi said...

hahah saya plak satu.. bukan no 1.. tapi satu blog yang memang xda dalam list blog popular.. hahaha

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/perjalanan-ke-kuala-lumpur.html

Solihin Zubir said...

gudluck ye!
all da best! :D

Anisa Hang Tuah said...

all the best
:)

cikida said...

honeyvsbee..wah,,tahniah2,,gud luck kak !

mizi..hehe,,wat lwk lak,,ok nti sy terjah,,=)

solihin,,maceh,,hehe,,=)

anisa..yup2,,tengs dear..=)

A.D.A.M. said...

Good luck! :D

kay yea said...

sy 366..hee~ :)

cikida said...

adam..tq..=)

kay yea...hehe..=) gud luck!

Far8 budak baik said...

nurul pun dpt gaakkk..
tapi tak kecoh pun =p
haha..tahniahh akak lesung batu..ngahaa

Far8 budak baik said...

nurul pun dpt gaakkk..
tapi tak kecoh pun =p
haha..tahniahh akak lesung batu..ngahaa

Amirrah Zawani said...

dapat gk no 149 :)

cikida said...

nurul..haiyooyo,,cebok je,,wek2,.hehe.thniah dek,,gud luck !

amirrah..gud luck k..thniah !

mzhany said...

xpe la ada gak dlm listkan...heheh akak takder pong....

cikida said...

mzhany..huhu,,ok,kak,,tq. ni pon nsib je ..byk ag blog yg mntop2,,=)

NOOR FATIN said...

gudluck awk! sy xmasuk pn.. hehe

cikida said...

noor fatin..tengss awk.=)
lor npe x msuk,tp sy sje je msuk,,huhu

She's retarded said...

congrats! sy xsempat nak join benda ni.

cikida said...

she's retardea..tme ksih,,huhu,,=)

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...