Friday, December 10, 2010

My 1st Giveaway -Hanya Untuk Kamu..

salam,,

yeah..join lagi..hehe,,macam best lak join2 ni kan,=)
trima kasih pada MUMMYCHACHA yang wat G.A ni..hope dapat la kan,,adiah die best taw, sweet sgt2,,geram tgok 2 yg nk join,,=D



  • copy banner dan letak dalam entry
  • jadi follower..tp x paksa ok
  • buat entry ringkas
  • letak banner di side bar n linkkan juga ke blog MUMMYCHACHA
  • tag 2 org
  • dropkan link kat comment entry GA dia ye,,
OK,,2 je..jom lah join kwn2..
sy nak tag org2 bertuah ni ::

5 comments:

eiela said...

gud luck untuk GA nih ye..

Latest Entri :
1)Contest Kesayanganku
2)Nomborku 369, Kumpulan 10 Blog Baru Pilihan

izan_cute said...

Salam dik,

thansk sudi join GA akak,semua ok dan good luck yer!~

cikida said...

eiela..tme ksih..=)sy g blog awk k nti..

kak izan..sme2 kak...hehe,,macehh..=)

Sepi tanpa mimpi said...

terima kasih tag ya :)

cikida said...

sepi tanpa mimpi..hehe,,bereh2 !

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...