AHLI-AHLI KELOMPOK

Tuesday, December 14, 2010

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

Salam semua follower, saya nak menganjurkan satu contest sempena first anniversary 10.10.10 nie...
Saya ingin mencari follower sehingga 1010 followers bersempena tarikh anniversary kami...
korang berminat jom la baca syarat-syarat

SYARAT-SYARAT :
  1. Jadi follower my blog : Saya telah jadi follower ke _624___(nyatakan kamu follower ke berapa)
  2. Buat entry di blog korang bertajuk: JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG (kalau korang rajin korang citer la sikit tentang blog saya nie)
  3. Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : __________(nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).
  4. Bila korang dah buat entry dan dah join blog nie tolong tinggalkan komen ye berserta url entry anda..
  5. Tolong letak banner saya di sidebar korang.


please copy html baner nie (ada kat sebelah kanan sidebar blog saya)

Mudahkan...jadi jom la join contest nie...
HADIAH YANG BAKAL MENANTI ANDA:
http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_KGfnsEwhomk/Sfa_L3bHSoI/AAAAAAAAAWA/mmtYyl31x0c/s400/MalaysiaPNew-1Ringgit-(2000)_f.jpg
Saya dengan murah hati ingin menghadiahkan RM101.00 kepada blogger yang banyak mempromosikan contest ini..

Pemenang contest ini dinilai melalui syarat no.3 iaitu:
Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : __________(nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).

Contoh:
Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : http://nukilangadiskampung.blogspot.com
(seandainya 500 follower yang join contest ini menyatakan mereka mengetahui contest ini dari nukilangadiskampung maka dia la pemenang)...

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
Bila follower saya mencecah 1010 maka automatik contest ini ditutup
@
TARIKH TAMAT CONTEST : 26.12.2010

Saya telah menjadi follower gadis kampung yg ke 624.
saya tahu contest ni dari gadis kampung sendiri yang telah beri komen di dalam entry saya iaitu link nya..https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3250087805598605488&postID=4251524212735048545&isPopup=true

trima ksih byk2 sbb sudi ajak sy join contest ni,,hpy sgt2..hehe..sy suke header blog gadis kampung,,sweet cmel lote gituu,,=) ok la,,jom la korang join contest ni,,adiah dy lumayan taw..hehe,,leh la kte smpn kt bank ke wat bli shawl byk2 ke,,hehe..ape2 pon,,jom meriahkan n terjah contest gadis kampung ye kwn2..^___~

2 comments:

Gadis Kampung said...

tima kasih sudi join ye...saya follow awak balik..nice la blog nie..

cikida said...

sme2..ok,,tengs taw..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...