Tuesday, December 14, 2010

SPREAD THE LOVE

salam..ya Allah ..byk tol upenye bende tak siap lagi,,yang di tag2 oleh kwn2 blog ni pon x siap2,,huhu,,ampon!!!
ok lah,,tanpa buang mase kita jawab soalan2 yang diberikan tanpa segan silunya oke,,hihi,,jwb la weh org da pnt2 bg kita award ni..hoho..trimas2.soalan2 nya berbunyi:::

1)sejak bile korang mula berblogging ?
ok,,emm sejak dari dalam perot mak den,,ahaa,,tipah tertipu !! hua3.. ok la,,em x la lame mane baru je ni dlam bulan 6 tahun 2010 ni,,

2)mengapa korang berblogging ?
yehaa,,sebab rajin ! hohoi,,tipu lagikkk.. ! emm,,sobab2 nyo,,time 2 tgh bosan tahap giler ghaban kot,,then tros la wat blog ni, tapi time cuti2 yang puas nak berblog sebab ade mase,,huhu..lagi pon saya suke merepek2 ni..kuat ngat makan kerepek kot ! tehee ~ =D

3)korang selalu wat entry mengenai apa ?
entry macam2.x pokes ape2 pon,,ntah la,,campo2 ade,byk pasal jalan2 kot.hee~

4)suke blogwalking tak? nyatakan sebab :
sukeeeee..i loike ~!!! he6.
sebab..dari situlah kita dapat kenal kawan2 lain n bace entry2 menarik yg kdg kita x taw ke kan..tambahkan ilmu di dada la beb ! hehe..

5) last question.ape pendapat korang mengenai saya ? -yg bagi korang award ni..
aha,,soalan cepumas ! hahaha..oke je bdk telaga putih ni asenye,,nice person hape siap bagi2 award lagi..hee~ toce2..=p

hoo,,lupe.kene tag 10 org la,,;;ok eyda tag;;

nadhratul
cazari
gedung rasa

ok,,eyda x kesah korang nak tag ke x..hehe...yg pntg ida da wat ni..gumbiraa ! ^___~

No comments:

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...