AHLI-AHLI KELOMPOK

Saturday, December 4, 2010

U WANNA KNOW 25 RANDOM THINGS ABOUT ME ? LETS CEKIDOT BEBEH ! =P

salam,,,hype silent readers...kabare ? hope harini hari ahad yang bawa sejuta lemon lemon wat korang okes.tak kesah la new experience ke or bad/gud things happen ke kan..ohh,,wutever !.hihikss ! yg penting sekarang i hapy u..i di tag oleh kawan blog yg comel gitu,,hehe..jgn marah Hamihemo..thnkss taw.

R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you. At the end,choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If i tag you,its because i want to know more about you."

U WANNA KNOW 25 RANDOM THINGS ABOUT ME ? LETS CEKIDOT BEBEH ! =P

  1. hehe..im a gurl oke ! haha sengal..bukan pondan,bukan pengkid,bukan les ke hape tah lagi yang aneh2 tu okeh..perempuan sejati u,,ha?ingat lelaki je sejati ?pempuan pon adaa ma..bukan ape,,saya amat berbangga menjadi seorang perempuan taw.YEAHH ! HIDOP PEMPUAN ! TIBE2..^__^
  2. eh,,hamihemo,,kite samelah...im only 21 years old meh..wakaka.pdhal da tua 2..tp still pangai cam budok2 lagi..haiyoo.x matured lansong !
  3. n now still stdying at UPM. kos ??heehe,terjah sendiri k,,kosmetik agaknyee !=p
  4. uma sekarang kat JOHOR.tapi besar kemungkinan bile ayah da pencen nanti mesti transfer PAHANG..msti sedih thp ghaban time 2..yela,,kwn2 ramai kat cni..T__T
  5. saya pernah bersekolah di 1 sekolah tadika,,3 secondary school,n 3 primary school..so,,kawan2 pon ramai n susah nak ingat..huhu..amponn !
  6. pernah tinggal kat SABAH since darjah 6 until form 4..best kat sane,,blaja mcm2,,bahasa,makanan,adat resam n len2.
  7. hehe,,yg ni sengal ckit,,2 pon nak bgtaw.sy sangat2 suke makan..bagi je lah ape2 pon mesti telan punyer,,tak caye,,belanjelah makan,,haha,,ayat pomote suh belanje !
  8. n sgt2 suke bergambar ! ohh..bile lah nak dapat kamera canggih 2..ape.dslr kan,,ha,,yg 2 lah,,sape2 yg rase ade wet lebih xtaw nak watpe,,meh beli 1 tok eyda ek,,heee..x malu tol !
  9. suke sopinnn ! a lot ! sampai duit kat tangan betol2 ghaib baru stop sopin agaknyee,,hushh2..tapi x kesah xde brand pon xpe,,asal cantik dipandang n ok bagi eyda..hehe.
  10. kalau dah suke sopin konpem2 lah suke berjalan kan,,eh,,xkan merangkak lak,,yela,,dalam erti kate yg lain,,suke mkn angin la,,isk x kenyang 2,,suke melancong la kot bahasa yg enak ckit,,hehe..ha,,sgt2 suke g jln2 taw,tpi setakat ni kat dalam MALAYSIA je la,,negeri yg lom singgah lagi PERAK,P.PINANG,KEDAH,PERLIS,N KELANTAN..xpe,,nti i g oke ! tgguuu..hoho
  11. mempunyai geng>>GENG SEMPIT<<>
  12. oke yg ni lak,,perkara yg dislike okeh,,hhuhu,,emm,,sgt2 gelikan k.a.t.a.k...wush2,,xmo ! xmo cite lebih2,,yekk.
  13. and x suke org mengarah-arah,,klw arah yg mmg patot kita wat xpe,,jgn yg x pnting n bukan tugas kita.NO ! I DONT WANT DO THAT ! huhu,,tapi kdg2 x pandai nak marah2 balik,,,so wat je la..-.-
  14. tak bape suke bermesej dlm kenderaan especially kereta,,coz senang pening2 lalat,,oh,,tidakk sama sekali,,xnak amek risiko,nanti baek2 nak jalan2 x leh jalan lansong kalau dah mabuk kete,,hehe,,cam org tua lak aku ni.
  15. x tahan sejuk2,,alaa,,camne nak g melancong kat korea,jepon sume 2..huhu,,xpela,,bwk sweater tebal2,hihi,,berangan sudahh..
  16. suke berlari..wawawa...suke la men kejar2,main jadi2 cam time kecik2 dulu,,bestnyeee..lari sampai x pakai slipor..hoho.then tapak kaki cam kene panggang.itam legam ! =p
  17. suke bercakap2+mepek2..hehe..tpi kalau suh ckp secara formal,,hampeh x leh masok.uhuh.so,xde harapan jadi wakil rakyat..=p sila cube lagi,harap maklum ! practice depan cermin..ehii,,geli je,
  18. aha ! x reti sgt berblog2 ni,,saje2 je pn ilangkan boring,,hehe,,tpi skrg rse cam nak sharing is caring mcm2 ngan reader sume taw..dapat ilmu baru n kwn2 baru..yeha,andre2 !
  19. haaaaaaaaa..suke sambal ! pedas2 la best ! masyukk gitu,,then muke jadik pinky ! hee..o.o ye,,xbest kalau mkan nasik xde bende pedas kan,,yehh,,sape sokong ??oho,xpe2,
  20. suke kumpul bende2 yang dah lame,,contoh:buku sekolah dulu2,kale pensel dll,,mak marah jgk"hey ngah..buang je la brg2 tu,tak gune dah pon awk ni'..eyda jwb "takpelah mak,,nanti nak tunjuk kat anak2 taw hidup susah dulu,,hhehe-sambil sengih2 kerang busuk =D pulok dah padahal mak jugak yg tukang belikan,,isk2.
  21. emm,,ape ag ek,,ha ! senang amat nantok ! haiyoo,,dalam kelas asek tido kalau nak taw,,agagaga..x senonoh tol minah ni,,tpi selalunya dah sedia asam masin kat dalam beg ! nyum2..
  22. n suke tgok pmpuan2 cantik,,oh,mate keranjang ! haha..tapi more kepada pempuan yg berhijab la..sedap dipandang enak sekali ! oho,,terlebih sudaa..then berangan nak pakai cam dorang,,huhu,,tguu duit banyak baru leh la kot,,beli macam pesen shawl n baju sume ! ^___~
  23. hee..suke gak kaco org ..kalau kat uma,,mangse keadaan mak+adek anip ! kt u,kwn2 la of koz..hehe..macam puas sepuasnye bile dapat kaco 2,,,then dorang kaco kite balik,,so rse cm disayangi,,hoho,,ade ke?
  24. haa,,merindui hutan,,nak la kemping2 kat gunung ke bukit ke utan simpan mne ke,,tpi cam xde mase je skarang nih kan,,oho,,sape2 nak g,,ajak la eyda,,=p
  25. ok lastly,,sy adalah eyda,angah bila di rumah,id @ dayah@ ida antara kwn2,n chekgu eyda ida kat pesbuk,,n cikida in blog,formspring n twitter ! ya,,thats me !
ok,,da siap ! sila lah wat jgk pada kwn2 yg ditag oke..hehe,,,jeng3..taraaa:::::::::::

oke,,interested ? juz do it k..hehe,,ok,,,,sape rajin wat,,nah amek la toblerone enak ni,nyum2.,hehe,,tipu 2 ! ok,,tata..

6 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wahhh..tenkiu2...tapi shekechik da buat..so kira da selesai omwork la ea..ahaksss....

cikida said...

o yeah ? hehe,,okeh,,gud girl..u most welcme dear..ahakss jgk lah cm ni.. =p

hamihemo said...

hehheeh UPM gak ke...nanti boleh jumpa....best..menarik kisah anda

cikida said...

hehe..tengss ! aha,,1 kg u la ek,,hoho..

shazsouq said...

hmm menarikkkk...

cikida said...

shazsouq..huhu,,thnkss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...