AHLI-AHLI KELOMPOK

Sunday, December 12, 2010

ENTRY KHAS BPM..HEEHE..=)

salam,,n salam sejahtera semua..

hheehe,,saje wat entry ni,,nak pomote blog saya dalam BPM,BLOG PILIHAN BARU MALAYSIA 2010..
sekarang die dah bukak tok kite undi taw..jom la kita memeriahkan acara ni..hehe..semangat lak,=)




Tempoh undian ni end pada jam 7 pagi 17 disember 2010 (jumaat)..ni undian peringkat pertama taw. so eyda memg harap blog ni berjaya,,huhu..fuhfuhh,,jampi sat ! teheee~

tadaa,,budak comel ni pon undi eyda taw..semangat dy,,senyum lebarr ha..tq dek,,adek memang cute ! =p


ha,,ni lak 2 org awek cun tgh pomot blog saya,,cewahh,,korang memang terbaek r..nanti i belanja u olz k,,^___~

neway, ni pon depend pada rezeki masing2 kan, so enjoy guys !! alohaa,,yok undi yok !!


ha,,ni pon nak undi jgk ea,,yehaa,,ko memg kwn aku r pis..best la ko ! tq2..=)

ape2 pon pada yang undi blog ni,,saya mengucapkan ribuan lemon2 trimas !! jasamu dikenang sampai akhir hayat.amin..^.^ ok..ni banner saya kawan2,,,hehe,,comel x ? wakkaka,,wat last2 minit je..=p



kesian...eh,,silap ! sekian,,trima kasih !!! lebiu lemon2 !! vote me ya ! 365 ! UNDI KLIK SINI.=)

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best..

cikida said...

anisa...thnks dear..=)

Raji berkata said...

woahhh good luck oh ;D

cikida said...

raji..ehhe,,trimas2 !

afiq. said...

gudlak gudlak..

afiq. said...

gudlak gudlak..

cikida said...

afiq..tnnkss..=)

tomei said...

all the best...!!

Sepi tanpa mimpi said...

semoga berjaya :)

cikida said...

tomei,..tq awk..=)

sepi tanpa mimpi..u 2..tq..=)

miyoshu212 said...

jom pakat undi dan di undi..tgl link kt cni utk di 'undi'... ~.'

http://miyoshu.blogspot.com/2010/12/sape-join-blog-pilihan-malaysia-2010.html

gud luck...!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...