Tuesday, May 31, 2011

yeahh,,alhamdulillah,,,done it ! GSD 2011 IS THE GREAT FAMILY I HAD !

Assalam,,hye kwn blogger sekelian..huuu,rindu nya pada blog.....sat na,,,haish...berhabuk giler wehh...nak sapu2 jap...

1st of all,,i wanna say sory guys if  datang cni selama sy takde tu,, saya tak bukak pintu n hidang fresh oren ke ribena ke kan..huhu,memang takde..tapi berangan je la datang selalunya ade dihidangkan sebegitu rupa oke..haha.=p

u all pon tahu kan aku sibuk dengan ape..yeah,semestinya aku dan mamee..hehe...just kidding..ok lah,staight dont belok2 dah...

actually aku bz dengan event debate seketeriat aku kt kolej ni..yeahhh..tapi akhirnya we r done dan berakhir dengan jayanya semalam...yeahh..sangat2 happy tahu tak..yeahhh,..nak beritahu 1 dunia je kan..ahha.=p over dowh minah ni.isk2..

whatever it is...semuanya dah berjalan dgn smoothnya...congrate 2 all of the committe yg telah gigih berkeringat dalam menghasilkan event yg boleh dianggap besar n bertaraf international jugak ni taw..haruslah kan..team debate pon ade datang dari nun sane..:SINGAPORE N INDONESIA..dan jumlah semuanya ada 39 team yang join..kalau lah takde team yang tarik diri last2 minit,,dah ada sampai 60 team tak silap..huhu

dan lagi penting event ni 100% student yang handle,,kami berusaha siang n malam merealisasikannya..yeahh,,,akhirnya berjaya..syukur sangat2..yang masyuk sangat2 sebab kami berjaya menjemput VIP iaitu TIM.MENTERI KPT,,DATO'SAIFUDIN. more than that,,kitorang berjaya jugak jemput stesen TV RTM N ALHIJRAH..terujaa giler beb..hehe..ni gak ade cite pasal GSD ;; UTUSAN MALAYSIA.

lets cekidot perjalanan sepanjang tempoh berkerja n event debomb nih..

TEMPOH MASA : SEJAK BULAN 12 TAHUN LEPAS UNTIL 30HB 5 2011..
VENUE :KOLEJ KTDI, KOSASS, KAE,,PANGGUNG PERCUBAAN,,UPM,SERDANG..

 mesyuarat boleh berlaku di mana-mana,even dlm pejabat kolej sndri..hehe..




buku program..cantik !


my family..lav u all !!

hehe.ini lah antara team IIUM ..dan sy adalah L.O mereka,,time tu dorang lambat n nasib baik bas still ada tunggu untuk ke dewan tempat berdebat..sy dgn shy kne jaga dorang seramai 20 orang=5 team..huuu,dah la ramai foreigner..btw,,they all r very nice !


bersama-sama runner bilik debat..!

dalam MOTION HALL..

team IIUM

TEAM UTP..

ADIK COMEL NI DARI SEKOLAH DATO' ABDUL RAZAK.SEREMBAN..HEBAT2..KECIK2 CILI API..

Chief  Adjudicator : TATE,,

TEAM FROM SAIS : SERI AYESHA ISLAMIC SCHOOL.


my geng !

hehe,,,;)

team ke final : UITM SHAH ALAM VS NATIONAL UNIVERSITY OF SINGAPORE

crew belakang stage memang takde keje selain bergmbar...haha..


DATO'SAIFUDIN,,,

DATO' DAN USHER NYE..HEHE

wif ADIK AZIM...team dari FANTASY DEBATE INDEPENDENT TEAM..

WAKTU2 MEETING ...EHHE.

YEAHH,,TIME NI LA BERDEBAR-DEBAR...aku jadi PRIZE RUNNER,,PERGHH DA LA ADIAH2 TU BERAT..TAPI BEST2 !!,HEHE

NI LA THE WINNER :: UITM SHAH ALAM..=) : MAIZURA,,TARIQ N SHAFIQ KALAU X SILA..WELL DONE !

YEAHH,,,POST MORTEM MENJADI SEBUAH PARTY BESDAY ABG ANTHONY,,,EX OFFICIO GSD KAMI.,SLUPPP..INDULGENCE..!

SUKE KEMAINN DIE...

N MERAIKAN DENGAN MENIKMATI DOMINOS..!

yeahh,,berakhir sudah GREAT SERDANG DEBATE 2011..seronok sangat2 dapat jumpe kawan2 baru,n berkerjasama dengan junior2 n senior2..memang terasa seperti sebuah family,..n tak lupe pada debaters2 yang datang..mereka semua sporting2 dan bagi kerjasama yang baik..

memang pengalaman yang berbaloi,,orang lain dah balik uma sebulan awal dari kami,,tapi kami rase cam taknak balik je ni..hehe..rase sedih pulak bile nak tinggalkan semua ni..yela cuti pasni sampai bulan 9 kan..whoaa...sangat2 panjang..tak tahu nak wat ape kat uma..mintak2 internet kat umah dah sambung balik..ari tu kne potong.ahha..=p

20 comments:

Anonymous said...

so sweet..~~~ he3 <3

Cahaya Mama said...

anda d tagged ye,.sile semangatkn dri anda tuk join,.sebab intrnet dh bley dh ni,ahha,.


http://blogcahayamama.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-by-shawlforyou.html

ouh iena said...

beshnyee jd debate crew .
handle event bsar tuhh .
Bravo :))

Elie Lily said...

wah! debate!
elie suka betul debate2 ni! :)

caliph shuriken said...

nice.. berakhir dgn hepi ending event ni ^^

latest en3: persidangan blogger sedunia

delarocha said...

bagus la klu rajin involve dgn aktiviti mcm ni..

orang kata baik untuk tajamkan ilmu bersosial dan komunikasi

orang kata blaja kat ipt shj tak cukup klu tak join aktiviti luar

orang kata bile aktif beraktiviti, boleh jadi nilai tambah modal insan dalam menghadapi dunia pekerjaan nanti

orang kata laaa

fadh leyanie said...

best nya tengok kalian semua..mesti kepenatan jadi crew tu berbaloi..^^

Ain Zulaikha said...

perghhh debate tuuu ...

Murni Yusoff said...

sgt2 enjoy la bce entri nie..beznya..TAHNIAH2..hebat pencapaian tu..=D

Syahirah Suhaili said...

bez nyer tengok korang buat aktiviti nie..ehehe..paling tak tahan tengok dominos tuh..pergghh~

cikida said...

ekin..so switt je la ye..ahha...=p

cikida said...

cahaya mama ;; uhuu.malas lgiii nk join mnde2..ngee

cikida said...

ouh iena ;;hehe..tq darl...usaha bersama2 mmbawa berkat,,;)

cikida said...

elie ;; yekee elie..wahh2..sesuai,join k next event ni..ehhe..=)

cikida said...

CALIPH ;;; huhu..2 la..alhamdulillah..;)

cikida said...

delarocha :: YEAHH,,BETOL 2...AGREE..;)

bukan stkat blja 24 jam,,harus ade soft skill mcm ni semua..

klw ade lgi mmg nk join,,=)

cikida said...

fadh ;; yup2,,memang penat x ckup rehat..tapi hasilnya mmg tak terucap..best sgt2..;)

cikida said...

ain :: hehe..org lain yg debate..;p

cikida said...

MURNI ;;; hehe..yeahh,,sgt2 hpy dlm komiti ni..terujaa.;)

cikida said...

syahirah ;; EHHE..jom dominos !..=p

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...