Wednesday, May 4, 2011

IZYAN MASRI 1ST RANDOM GIVEAWAY

Assalam.....wbt..=))))))))))))))))))))))  senyummm,, tak perlu kata apa-apa...^___________^

Hype all....bertemu lagi kita dalam sesi menjoinkan diri di dalam G.A..

yeahh,,G.A yang bertuah pada bulan MAY ni adalah G.A dari IZYAN MASRI kita tu..alaa,,si cantik plus gojes tu la..kan ANGELINA JOLI tiru muka cam die.hehe..die la cakap,bukan eyda oke.ngeh3..tapi,,memang la,,ce cube perati muke die,kan muke international tu.wahh,,masyuk2,,kipas tak reti2 mati nih namenye..=p (kalau tak menang tak tahu la..kui3..takdela,,gurau je Yan...hehe jangan marah sayang,,auww)

dengan semangat berkoba-koba aku gigih join G.A ni taw..biaselah kalau dah dari azali mata tu mate duitan..muahhaaha.. 1st adiah dapat wang tahu ? RM100. Tak ke masyukk tu...? bukan senang taw orang nak hulur-hulur cam tu..

kalau la dapat, leh la aku beralih arah dari mengadap megi ke mengadap nasi ayam ke kan, takpon boleh la aku beli coolblog empatbelas kali sehari selama beberapa minggu sehingga wang tersebut habes ..aummmm,,(tibe2 air liur meleleh sedikit demi sedikit) aiyak yan...cube renungkan kedaifan saya sekrang ni..huwaaa..sob2..tak percaya ? sila rujuk gambar di bawah :: lihatlah keadaan saya dan bayangkan nya...=(
cikida dilihat sedang duduk bersimpuh sambil menjamu selera dengan semangkuk megi tomyam kegemarannya plus perasa tambahan MATA AIR yg berguguran..,sob2.

touching tak,,tacing tak ?? ngeh3...hokelah,,ayuhla kawan2 kita terjah blog IZYAN MASRI lalu menjoinkan diri memasing ye..senang je la, ala kanak-kanak ribena cam aku pon boleh join ape,,korang lagi la kan,,best student semua nih,,=) 

IZYAN MASRI ni jugak ade open kedai on9 taw...memang profesional la die ni,,aku admired die la weh..so,,terjah kat SINI oke..

hokelah,,,i wanna tag u guys ::

oke,,done ! babai..fuufffhhhhfuhhhhh berjuta kali semoga menang...haha..=p

9 comments:

Izyan Masri said...

PEMINAT COOLBLOG JUGAK RUPANYA.COOLBLOG CEKELAT SATU!
TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE ;D

cikida said...

ehhehe..yup2..sukee coolblog,,bile sedut rase kool je,,masalah ade teros takde..kui3...
yeyehh,,kene tiup..amin...hehe..=)
thnks tiup..=p

CWL wanie LovelA said...

nice blog folow

anamizu said...

wahhhh join GA eh..
gud luck tau ^__^

cikida said...

CWL..EHEH..THNKS...=)

cikida said...

ANAMIZU..ehhe...macehh.=)

adwafarahin said...

adwa hantu mentos hehehe

cikida said...

adwa...ehhe..komen kat cni ye...hehe..sme jugak hntu mentos..padahal hantu segala gule2 ni...)=p

Izyan Masri said...

FUUH2.HARI NI HARI LAST GIVEAWAY :D

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...