Saturday, May 7, 2011

BARANG SIAPA MAHU KAWIN DENGAN KADAR SEGERA,,MOH LE KITEE..=P

Hye readers..assalam...
eyda hope harini korang2 penuh dengan keceriaan,,kegembiraan,,kasih sayang melimpah ruah,,kesenangan,,dan keekkekekee..=p

yezza,,ape cer korang ? haha,,aku still maintain camnilah,,makan,tido,on9,buka muka buku, agaknya dah naik nyampah fren aku kat pesbuk tu asek aku je muncul post itu,post ni..haaha.biarin dong.,memang sengaja nak bagi menyampah..heehe,boleh ? ^___^

hokelah,,straight to the point pliss! yeahhh,,semalam (JUMAAT, 6HB 5 2011) best sesangatt ! seolah-olah semalam adalah weekend pada aku dan geng sempit aku (tapi semalam tak berape sempit sebab tak cukup sorang: HUSNA LANA) .haruslah la,,ni kire balas dendam sebab ESOK ! (AHAD, 8HB) kami ade examm !!! iskk,,mencik,,mencik..sume dah merdeka,,kami belom..whoaa,,tak aci la camnih ! grrrrr..='(

ok,,straight 2 the pointt pelissssssssssssss ! haiyoo,,bape kali daa...jeng,,jeng,,jeng,,.nak tahu kami kemana ? whoaa,,pegi FESTIVAL PENGANTIN taw !!!! haha,,gatai macam dah tak sabo nak kawin je kan..? takpela,,kami datang demi memenuhkan ilmu di dada oke. (tangan ke bahu,,mata ke atas,,buat dengan penuh emosi taw,kawan2 =p)

yeahhh,,see ? sempat lagi kalau korang nak pegi oke..cepatan dong,,moh,,moh le kite yop memenuhkan ilmu di dada demi mendapatkan pakej perkahwinan yang boleh la nak save budjet cket..ngeee.~

macam2 pakej taw ade disediakan :
  1. CATERING (sangat2 penting oke)
  2. SOLEK-MENYOLEK ( haruslah kan bia nampak berseri-seri beb)
  3. KATIL (penting nih,,haha)
  4. CAMERAMAN ( takboleh tinggal bagi aku,kekkeke)
  5. DESTINASI HONEYMOON (utk bukan pasangan kawin pon boleh pegi,=p)
  6. KAD JEMPUTAN
  7. BAJU LIPLAPLIPLAP ( WAJIB NI)
  8. DAN LAIN-LAIN ;; pakej SLIMKAN BODY, KURSUS KAWIN,,AKSESORI...=)
sesuai sangatlah bagi sape-sape yang nak lansung dengan kadar segera ni..hehe..tapi aku taklah, tapi semalam seolah-olah kita datang macam kita nak kawin sangat je..ade muke gatai nak kawen ke kak? kah3..kene pungpangpungpang ngan mak saye kang,,haishh..belajo tak abes !
cth sapaan apabila kita datang menghampiri booth semalam :
  1. ye,, yang mane satu nak kawin ni ye ? ( aku dan kawan2 tersipu-sipu malu,tettttttt)
  2. bile tarikh nak kawin nye ni ? ( tetibe kami datang soalan nye camni,,haiyo,boleh ek)
hohooo,,tapi best taw,,boleh la nak usha2 design kad ke pelamin ke,ape2 lah yang berkaitan..kui3..=p
hokelah,,wajib la ade sesi bergambar kan,,lets cekidot !!..

ni kad-kad kawin,,,macam2 design..semmat !


contoh design kad kawin...sweet je..i like !



ni ponnnnnn !

comelll !

kalau la ade tester kan best..tester ? erkkk=p

katil pon adoooo..ngee=p


banyak bajuuu..hehee

ni la geng sy,,dari kiri : noly cikecikebom, syu bombomca, ekin bombastik,eqa bombompow.


whoaa,,ni i like ! redddd !


sekian,,,

pstt,,pstttt,,sapa2 yang nak kawin tu,,jangan lupe jemput cikida ye...aku sponsor barang baik punyee..kah3..=p

32 comments:

fadh leyanie said...

syoknya festival pengantin! bole berangan2 jadi raja sehari kat situ..:)

cikida said...

hehe,,tu la pasall..da berangan cukup2 semalam..heeee..=p

a n a s t a s y e a said...

Nak gi tengok .. tengok .. boleh la. :D

anastasyea's latest post .. Kenapa disebalik kanta coklat ?

memel said...

memang cantik la pakaian kat dalam gambar tuh. tapi lame lagi nak pakai kut. hehe

cikida said...

anastasyea..yeahh,,ayohh !! hehe..=0

cikida said...

memel..ahhah..pakai je saje2..ngee..=p

Izyan Masri said...

TENGOK BENDA NI JE TERUS RASA GATAL NAK KAWEN.KIHKIH :D

cikida said...

izyan..kih3..sabo,,sabo...slow,,kene ade plan..=)

sekamar rindu said...

salam...

bestnyaaaaaa....:))

Mr.Thinker@Ali said...

Cikida nk sponsor apa nti? sy nak kahwin lar mcm nie. Giahaha. ^^

rNesZaiNe said...

Omemjemmm !!! Semua baju cantikk wooo !!! Demn !! Nak kawen cepatt !!! HAHAHA :D

memel said...

pakai untuk pergi pasar malam buley tak.?heee ;)

GR said...

wah, seronoknya kalau dapat kahwin awal, hehehehe

Ayie said...

Uhhh.. jap, cari calon dulu.. ^^

Mrs.Yie said...

haa..nanti kalau dah kawin tu jemputla akak ye..heee :)

amier azrul alias said...

gatal nk kawen letteeww :D

cikida said...

sekamar rindu..wkmslm..hehhe..memang sangat2 best taw...rugi tak pegi..kui3..=p

cikida said...

mr.thinker@ali...haa,,adelah,,seperaisss...ngeh3..sponsor tapak kasot boleh ?heeheh=p

cikida said...

rneszaine..ohmagaddd ! heheh..yezzaa,,sgt2 gojes baju2 kat sane,,ayohh ! nak kawen cepat ? jgn lupe jmput taw.heehe

cikida said...

memel...lor,,asalnye g pkai time g pasar malam je ? x syok la beb..hehe..boleh jugak kalau nak cri publisiti..=p

cikida said...

GR...HAHAH..ape la yg difikirkan 2..ngee=p

cikida said...

ayie..yess ! haruslah kang sape lak nak dok sebelah kosi 2 nti..hehehe=p

cikida said...

mrs.yie..heheh..yekakk,,mesti2,,,insyaALLAH bile la sy nk kwin ni..=p

cikida said...

amier...hangggg,,,jgn dok mengata aku,,hang tu kot nak kawin..wekkkk..=p

Cik Diana said...

nk kawen gak r nie.. esOk bOleyh x.. huhu

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


good luck 4 exam.. oh tadi ada tgk iklan festival pengantin ni kat tv..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Far8 budak baik said...

hahaha kecoh jeeee...
ni bukan geng sempit..
geng sengal adalahh hahaha =p
wehh org tak pi festival cam ni..
org pi kursus kawen terus =p

mykhalis said...

kalau nak kawen lagi sekali leh datang sini tak?hehehe

cikida said...

cik diana...wahhhh,,nak datanggg taw..hehee..uma ktne...bg alamat pat...=p

cikida said...

BLADE EDGE ::: o yeke,,ade kua iklan ea..hehe.thnks.dah merdekaa..yeahhh !
hapy blogging 2..=)

cikida said...

farid..ahahha..sengal pon ade gak,,=p
elehh,,b4 kawin tu,,haruslah amek tahu nak watpe nti...wekkk

cikida said...

mykhalis..heheh.opss ! sabo je la..kui3

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...