Monday, May 16, 2011

hari ini buat ini :: esok juga,,dan seterusnya...go,,chaiyok !!

assalam n gud nite...

Hye kawan2,,ni entry sedikit sedih n kecewa..huhu..sebelum ni entry gembira kan,,kembali pada zaman Kanak-kanak RIBENA gituw..so,,yang tu kita mimpi lagi akan datang ke k..now pokes pada kerja-kerja yang wajib, perlu, dan harus dilakukan..o yeah,,kalau dah wajib tu memang tak dapat excuse oke ! 

ATTENTION ! GREAT SERDANG DEBATE CHAMPIONSHIP 2011 IS AROUND THE CORNER ! 

so,,im as a invitation biro haruslah gigih mencari team-team yang boleh take part dalam tournament ni ! yeahh,begitulah kesahnya..dengan berita air mata siang tadi bahawa team dari kolej KDU cancel participant dorang,,,huwaaaaaaaaaa...nak jerit rase..dah saat-saat akhir u know..why that happen ? emm,,sabar je la,maybe dah takde rezeki kami..-.- ( maybe ade sebab2 yang tak dapat nak elak,its okey..)

then meneruskan dengan approach lagi call other university,..tapi kebanyakannya hampa..yela,,sekarang pon ramai dah bercuti sakan kat rumah kan..so susah la lecturer dorang nak seek the students to join GSD nih..adehh...

em takpe2,,so kami plan akan berusaha sehingga hujung nyawa sekalipon,,wahh2,,kemain kan,,k,our task tomorrow and so on will include this  all :
  • call IPTA, IPTS, PRIVATE SCHOLL, OTHERS INSTITUTION..call,,dan call lagiii ye..kol sampai telinge lebam,-.-
  • update rego form by email, fax..reply email, (many things wanna be confirm ok,,ex : vege ke tak vege, penginapan, tarikh arrive kat airport ( 4 international team only).
  • prepare 4 the VIP guest include OPENING and CLOSING CEREMONY also..(call n send the invitation card)
  • update the deposit from the all team..
yeahh,,berusahalah !! kawan2,,wish me luck k..sangat2 berharap ade lagi team yg nak join..i will my best k.! ya Allah ,,give us strenght to continue this task..amin...

Eyda sedia kan link k, klik it ! ;:

* sok nak amek gamba BIRO nak masuk dalam BUKU PROGRAM..wah..cant wait it..ahha,,begambo laju je kan..=p 

emm wanna say sorry jugak sebab jarang dah update n balas kunjungan kawan2 ..insyaAllah mlm ni k nk jejak korang semula..itupun kalau tak ngantok lagi..huhu..-.-
ok,wassalam..;D 

31 comments:

Siti Aziz said...

chaiyok!! cik ida!! pasti boleh!!

jom baca doa

"Bismillahirahmanirrahim..Ya Allah, Engkau permudahkanlah semua urusanku hari ini, esok dan seterusnya. Tunjukkanlah kepadaku jalan bagi menyelesaikan semua masalah dan kekeliruan yang wujud." amin.


^_^V sila kuat semangat ye.

cik dila said...

gud luck cikida!
go!go!go!..wahh..semangat terlebih plak nih..huhu..
neway..teringt plak kenangan time sibuk ngn projek dlu..waktu pling syok sememangnye time shoot2 picture!heee..

Semoga dipermudahkan urusanmu...amin..=)

cikida said...

SITI AZIZ ;; ya Allah,,thnks a lot,,ade kwn2 yg bg semangat camni..ehhe.seronoknye..alhamdulillah..=)

cikida said...

CIK DILA ;;; yeahhh,,maceh sgt2 taw.,ehe.tula pasal,,time amek gmbo semangatnye lain macam cket..hehhe..

orite,,thnks a lot ! u 2..smga dprmudahkan urusan juga ya.amin..=)

caliph shuriken said...

cikida.. gud luck & gambatte..

smoga dipermudahkan sgala urusan.. amin ^^

latest en3: selamat hari guru

Syahirah Suhaili said...

chaiyok! chaiyok! hehe.. gudluck ye cikida! :D

Momok Nadim said...
This comment has been removed by the author.
Momok Nadim said...

i know u can do well!!.. mok jerit bagi sokongan ni... CIK IDA!!!! CIK IDA!!!! hahaha..:D dah lar..tak mao tensen2x laie, k?? chill.... i know u can do it..:)

fadh leyanie said...

usaha ciki ida ! yeah...(ala2 nas ahmad rambut ketak )cik ida bole..sy tak malu2 kusen nak cmmnt entry hang..hihi

mykhalis said...

huiihh..bz bebeno gayanya.. mesti dah settle skrang kan?

cikida said...

CALIPH ;; tenkuiii..amin,.huhu.smga urusan kite semua dipermudahkan,..=)

cikida said...

SYAHIRAH ;; yeahh,,thnks dear...caiyok2 2u2 !!=p

cikida said...

MOMOK :: yeahh...ehhe..semangat nih..thank so much mok ! tak tensen dah,,lapa je..haha=p

cikida said...

FADH ;; hehe.baekkkk..mane la tahu malu2..=p thnks syggg,.

cikida said...

MYKHALIS..huhu..lom stle lagiii..huwaaa...byk ag bnde..sorang ahli biro yg sme got fever lak tdi..cian dy..jgn la ida pon fever..huhu..bdway..thnks a lot k..

TiKa LEh said...

wah, bsusnya masuk debate..mesti pndi ckp..good luck!!

cikida said...

tika leh ..ehhe..bukan2..sy x masuk pon,just jadi AJK program je..ehe.=) thnks..

Fathiah Hamim said...

wahhh banyak nya kijo! buat relax2, jangan tension2! :)

Husna Lana said...

waa, gila la. sabar keh. memang slalu cmtu. cm karnival dulu la. last minit ramai je tarik diri. bengkel kita pun camtu kan. apapun, InsyaAllah nanti last2 minit jugak la banyak rezeki masuk. kemon bebeh kemon ^^

**::CIKNUURUL::** said...

apa mslh?,.nk duit ka?,.wawawa,..xgji lg beb,.huhu,.

cikida said...

FATHIAH ;; huhu,.tu la pasai..hha..xpela,skrg time nk blaja nti da kje btol2 msti lgi byk kje nye kn..huhu.neway,,thnks ..=)

cikida said...

SENAH SAYAMM ;;; huhu,darlingggg,,macehh..tu la pasai,,saket gak bile jadik camnih..bukan 1 tem je..6 team,,so emm mmg down giler rse..k xpe,,u doakn we all oke..thnks syg..=)

cikida said...

CN;; grrrrrr...ha,,kang da gji bagi lee..ehhe..=p

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..hebat juga dia ni, aktif..
nyway all da best sis =)

Scya Lollita said...

wuuuuuuu !
go go go !
bestnye debate !

cikida said...

QAMARGUYZ..huhu..xdela hebat..bese2 je.jdi ajk je pon.bukan yg deabt tu..ehhe..yeahh,.thnks a lot !.=)

cikida said...

SCYA;; weeeeee...heehe..maceh yunk..suke ea..=)

mykhalis said...

fever.. timing yg paling tak sesuai..tapi kalau dah terkena memang kelam kabut la.. anyway gud luck k?

Izyan Masri said...

WAAH.DEBATE?TERINGAT ZAMAN SEKOLAH MASUK DEBATE DULU.ASIKK BANGAT.HAHA :D

cikida said...

mykhalis...huhuuu,,taw xpe,,yezza,,thnks k..(rumate dah demam ni,,tkot jgkit je..)

cikida said...

IZYAN : huuuu..yeke,,meh la join GSD ni..sempat ag..hehe...=)

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...