Thursday, May 12, 2011

GREAT SERDANG DEBATE IS AROUND D CORNER BEB !!

Assalam n hye everyone..

yeahh,,,today masuk hari ke-lima eyda bekerja..wahh,,bekerja tu...kekkeke..plis believe me kawan-kawan. sebab  ni jugaklah eyda dah jarang update story n cari pasal kat blog orang,,so aman cket la kan..=p.,tapi ni bukanlah 'bekerja' seperti orang luar sana yang cukup bulan dapat salary tu..hehe..ini keje sukarela, tapi berbaloi-baloi..because of what ? 

  1. most importantly i get many experience here,
  2. dapat makan n minum F.O.C
  3. penginapan also F.O.C 
  4. n dapat SIJIL
where i can found it ?? ehhe..only in  GSD ok..hah,,tak tahu la tu ape GSD kan..isk,,meh2 aku cite a litttle bit pasai bende alah ni ok ;

Ia adalah 1 tournament debat yang di organise oleh seketeriat KOMUNIKASI KORPORAT KOLEJ TUN DR.ISMAIL,UPM. Ia boleh disertai oleh pelbagai lapisan masyarakat..hehe. but mostly from student : IPTA, IPTS, INTERNATIONAL SCHOOL, COLLEGE, etc ( in MALYSIA or other country) .Eyda adalah salah seorang AJK,,iaitu from BIRO JEMPUTAN..hhehe..b4 ni,,eyda da penah jadi BIRO PERALATAN DAN LOGISTIK time 2009. yeahh,,i got so many experience in this thing..a lot oke ! 

suka ida nak mention bagi anyone yang suka berdebat (ENGLISH version) so,,hurry up ! tak terlambat lagi nak join tournament ni oke..i guarantee u,,it was so amazing. u can also sharing anything with other team. ^___^

ok,,anything boleh dirujuk di SINI ya..
Eyda just wanna sharing to you guys disamping nak cari lagi team2 debater yang interested to join us ! any independent teams also dialu-alu kan yaww =)

hokelah,,sok nak bekerja lagi..yeahh,,chaiyok2 !! (sob2,,sok Teha takde,,so im alone..-.-)

hurm..nanti eyda akan update lagi pasal pengalaman2 cambest along this event oke..tak saba nak tengok orang berdebat nanti..(27th -30th MAY 2011)

yezza..i like speaking broken-broken..ngee..(memalukan) takpela,,haruslah belaja kan..pedulik2,,im hapy je..=p

so,,pada sape2 yang pandai berdebat in ENGLISH tu,,moh le join ye..hehe.kacang je kan..kui3..best pon best ! 

KLIK : FB GSD
            WORDPRESS GSD

2 comments:

Andapun bisa said...

★★★★★_NICE-POST_★★★★★

cikida said...

andapun..yeahh,thnks..=)

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...