AHLI-AHLI KELOMPOK

Wednesday, May 18, 2011

masih tidak terlambat kan untuk ku ucapkan padamu..?

ketika ini...
masih terngiang-ngiang suatu suara..
suara yang terserlah ketegasan tetapi masih bersulamkan kelembutan,
selembut softlan ..oh, jangan percaya, 
hurm...siapakah yang memanggil ku itu ? 
adakah dia ? oh ya,,dia..!
dia lah yang berkuasa tatkala itu,
aku hanya menurut katanya,

kerana hormatkannya,
kita berbudi mulia,
kerana takot padanya,
kita terbiasa mendengar kata,
kerana malu padanya,
kita pelihara anggota,
kerana kagum padanya,
kita terus berusaha,
kerana dia..
GURU KITA..!

hasil yang tidak seberapa : cikida89.

assalam..hye kawan2 tersayang..maaf beribu ampon,,baru ni dapat jengah blog n hasilkan entry sempena 'HARI GURU' ..even da beberapa hari berlalu,,tapi eyda hope kita semua dapat mengingati jasa dan pengorbanan guru kita semua, tak kira lah cikgu tadika until now kat universiti ke kan..our parents also our teachers right..yezzaa..

kepada guru-guru yang telah mengajar eyda di sekolah :
  1. TADIKA FELDA BUKIT BESAR, KULAI, JOHOR.
  2. SK LKTP (F) BUKIT BESAR, KULAI,JOHOR.
  3. S.AGAMA (F) BKT BSR, KULAI, JOHOR.
  4. SK PPPTR,JERANTUT, PAHANG.
  5. SK AGAMA PPPTR, JRNTT,PHG.
  6. SK FAJAR HARAPAN, LAHAD DATU, SABAH.
  7. SMK DESA KENCANA, LAHAD DATU, SABAH.
  8. SMK BANTAR TENGGARA 2, KULAI, JOHOR.
  9. SMK BANDAR TENGGARA 1, KULAI, JOHOR.
  10. UPM, SERDANG UNTIL NOW.
tak terlambat kan untuk eyda ucapkan "SELAMAT HARI GURU 2011"..juga pada bakal2 guru di luar sana..jadilah guru yang memimpin anak-anak murid seumpama mengajar anak-anak kita sendiri.,.insyaALLAH..n eyda pon  hope dapat jadi yang terbaik nanti..amin..^__^

4 my sis also, luv u sis..! ciayok2 !

dupdapdupdap : macam mane la jadi cikgu nanti,,takot menghadapi pelajar yang semakin advance dgn bermacam-macam perkara.,,ok,,dun woe,think positive ! hoyeah2 !

sebelum entry ni tamat..cekidot kenangan2 eyda wif cikgu2 taw..ehhe :

ni last day form6,,sedih,,men peluk2 ngan cikgu..ni cikgu sejarah eyda..=)

ingat lagi ni time hari guru...cekgu laki2 men netball.ehhe..sweett jee..=p

ni x-cekgu 6 ATAS INTAN,,(JINTAN MANIS)

ni lak Dr.Jamal,,lecturer paling best sem lepas,,time ni die bagi kami try jubah bagi sape2 yang ade title DR. wahh,,memang syok,,siap wat photoshoot sorang2 dgn jubah die..=)

ni lak ngan DATIN,,lect sem lepas jugak,time dtg open house kat uma die,,hehe..teruja jumpe suaminya,,DATO' FAZILAH KAMSAH..

ni ngan PROF OTHMAN..die baru bersara sem ni..best belaja ngan die..=)

thats all 4 today..bye2..luv u all !! ^_____~

27 comments:

Siti Aziz said...

waaaaa.....banyak nyer sekolah... hi3...

☺☻☺☻☺☻ said...

adjustkan ak jmpe fazilah kamsah leh x?... mengidam ak nak amek gmbar ngan dia :P

☺☻☺☻☺☻ said...
This comment has been removed by the author.
rayne rawt rawt said...

cantik gambar cekgu main netball .. muahaha

Syahirah Suhaili said...

hehe..banyak nye skolah cikida..ingatkan adiela je yang slalu tuka2 skolah dulu..haha..waa,bez dapat ambek gamba ngan dato' fazilah kamsah..jelez~ :D

Ain Zulaikha said...

terima kasih cikgu, ..

wow ada dato fazilah kamsah ..

Husna Lana said...

T__T <---- sedih, tiga2 gambar tu xde muka si comel ni. hee ;p

cikida said...

SITI AZIZ: he3..tula pindah2 ikot ayah..=)

cikida said...

TECH : hehe,,dtg je opis die kat bangi tak silap..=)

cikida said...

RAYNE ;;; eehe..comel kan ckgu laki men netball...gelak guling2..=p

cikida said...

SYAHIRAH ;; hehe.yeke..2 la ,pnt jgk pindah2 ni..tp best ramai kawn..=)
dato' fazilah mmg baek,,sporting je.=)

cikida said...

AIN ZULAIKHA ;; hehe..sonok jumpe dy,,sporting.=) rye lpas dpt kad rye ekslusif dri dy n duit rye..ehe.malu je..=)

cikida said...

HUSNA ;; alololo...yeke xde yunk,,so kesimpulannya sem dpn jgn ponteng sokmo..hee..=p

shafiq said...

Teringat Zaman Sekolah..

Anis Zafirah said...

mesti comel cikgu elaki main netball,teringat dulu sekolah anis, masa hari guru, kami suruh cikgu2 oakai baju sekolah,,, hahaha ^______^

apepown, jangan dilupakan jasa guru2 kita :)

mykhalis said...

uihh.. betul tue..walaupun dah terlepas dari tarikh tak bermakna kita b\sambut sekali je setahun..kan?

fadh leyanie said...

jadilah cikgu yang otai..hihi
buli ank murid ^^

cikida said...

ANIS ;; ehheee..2 la bia lain dri yg lain kn..bru de memori..ehhe..=)

cikida said...

MYKHALIS;;; yeahh,betol2..hari2 kne ingt pd ckgu kte kn..=)

cikida said...

FADH ;; haha..tak sempat buli,,anak murid buli kte..huuuu..=p

Izyan Masri said...

BANYAKNYA SEKOLAH CIKIDA.KALAU YAN MESTI DAH LUPA NAMA2 KAWAN.TERTUKAR KOT.HAHA.TERUKKAN XD

Izyan Masri said...

BANYAKNYA SEKOLAH CIKIDA.KALAU YAN MESTI DAH LUPA NAMA2 KAWAN.TERTUKAR KOT.HAHA.TERUKKAN XD

cikida said...

YAN ;; hehe..dlu 2 pindah2..tu la kdg de gak lupe2 nme kwn2..cia dorg..huu=p

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..pandai juga bermain kata yer..
suka nukilan tu..
simple but NICE =)

cikida said...

QAMARGUYZ..hehe,,sebarang je 2..yg rse tros tulis..huhu..thnks..=)

**::CIKNUURUL::** said...

tenQ,..bhahaha,.tu je nk ckp,.keh3,.

cikida said...

CN ;; hee..welcomey.=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...