Friday, May 20, 2011

KALAU DAH RINDU MACAM NI LAH JADINYA.... (-.-)

hye kawan-kawan..assalam,,^___~

nak tau tak ? hurm,,da lame sebenarnya ida berhajat nak g ZOO..huwaaa...(-.-) rindu laa kat haiwan-haiwan..da lame tak berjumpa,rinduu sangat2 ni.,kalau dorang tahu ida rindu ni kompem2 dorang kembang kan..haish,,mesti comel..hehe..

bila rindu,..ku tatap gambar mu ku rasa sayu,,sob,sob,,,,

okela,,jom cekidot pict2 yang eyda dah selongkar kat pakcik korang tu,,sape lagi,,pakcik google lah..tehee~tq pkcik...=)

maap atas gambaran yang tidak molek di atas,,pak belalai tengah merajuk ngan aku la tu..)=

yeahhh,,,berat gilerr ! macam garfield !

ready,,,1 2 3..say cheesee !.=p

muke dah tak berupaya untuk senyum akibat lemak di sekeliling mukenya.ngee~

dah kenyang,camni la gayenyee ye..bagon2 ! joging..hehe

ikan keli ke ni..ehhe.=p

mate je beso.boolat ! pakai cntact lens ek.hee..

teringin nak naik kudaaa...huuu~

boleh wat kenduri 1 kampung nih,,ikan pari bakar cicah sambal asam..ehhe..=p

badan montel sangat dah x boleh nak imbang..haishh..=p

helppp,,,tak muat dahh..comolot ngan bekas je ye.=p

uhhh,,takottt rimau...*.*

mesti kedek-kedek jalan budak nih...=p

puhhhhh...serammmnyee !


alolololo,,,comelnyee lahai.:)

ahhaha,,tak muat dah sangkar nye..nak sangat dok same2 kan,.=p

ape tengok2 ?? heee,,

hohohooo..muke blur sokmo !


ayam kepciiii,,nyum2

ya Allah,,,tembam kebabom !

sedap sangat la tuh baring cam 2..hehe


tak nampak kaki dah biri-biri ni,hee

huwaaa...kuat ni..grrr


ni mesti mak lembu ni kan..=D

awat semua pict ni gambo haiwan2 gemok  weh ? hehe,sebabbbbbbbbbbbb,,,sebab dorang tahu aku tengah rindu kat dorang,,so haruslah semua debab2 + chubby2 + comey2 + demok2 + ^___~

at least dengan tengok by pict ni,dapat la ubat rase rindu kat u all..nanti ade mase,,kite jumpe taw.. so,blogger2 jom kite wat rombongan g zoo nak ? asek2 wat kat mall je kan,,ehhe..(macam la penah join gathering mane2,,=P)

37 comments:

Siti Aziz said...

cik da.. awat semua nie obes.. terlebih makan ke??? yang penting ITIK tue comel. siti cop ek.. tulis nama siti tak situ.. hahahahaha...

caliph shuriken said...

apasal semua chubby2 ni?! hukk...

latest en3: 365 hari pertama

MDHAFiZ.NET said...

x lain ini mesti kerja photoshop..hehe

aRiE niSS said...

zoo google pom jdi la..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..comelnye semua..sihat..montel2..:)

FINA said...

kenapakah semuanya sungguh bersemangat?? kenapakah?? hahaha.

**::CIKNUURUL::** said...

superb editing!,.hahahaha,..mane la ade ikan pari kt zoo mek wei,.adushh,..adik aku ni senget dh ye,..oke2,d maapkn sbb xblk umah lg,.bhahaha,..

Far8 budak baik said...

jgn hntar rombongan meminang
kat zoo sudahhh..hahahaha
rindu ehh??hahaha...
alala...
haaa haaaa..
dlm2 byk haiwan..
gajah gak pilihan first kan..
nape pic gajah tu membontot kearah sini..
mrah marah..hahahaha

Inspirationalefeks said...

hehe, zoo versi cik pelat pink pong.. klau rindu tatap wajah spe ye ? hikhik

cikida said...

SITI AZIZ ;; hehehheh...sume dapat makan sodap2 kot 2..=p
wokeh,,itik ek..kiuttt kn..cm siti la 2..

cikida said...

CALIPH ;;; kui3..ikot tuan blog ni jgk kot..hahah..=p

cikida said...

MDHAFIZ..ye la kan,,semua pelik2 ni..tapi comellll/=p

cikida said...

ARIE NISS ;; hehe..tu la pasai..=p laynnn

cikida said...

LILY ;;; hahah..kan..tembom2 kebabomm !.=p

cikida said...

FINA ;; hhehe.ikot sy kot..semangat..=p

cikida said...

CN ;; hohoooo,,sesedap rase je..adoii.bukan ade ke ikan paus kt zoo..huu..yela nk blik umaa..=(

cikida said...

FARID;; kui3..sje,,sbb die comel kan..x rse dy comel ke..ahha..rindu r...lme senyap je kn...haishh.
kawin ? alaa,,jgn la cm 2 sekali..huhu

cikida said...

Inspirationalefeks ;;; HUHU..meh2,,g zoo sni..mcm2 adaa..=p

TiKa LEh said...

dah lama xpi zoo..cute2 haiwannya..heheh

Amani said...

adik pun dah lama tak gi zoo sbb jln tak leh jauh, jadi tgok sini je la heheh..

**::CIKNUURUL::** said...

org ckp IKAN PARI,..BUKAN IKAN PAUSS!!,..hahaiii,..senget sgt2 dh die ni,.kahkahkah,..

Izyan Masri said...

OHMANGAI.NI SEMUA HAIWAN OBES EYH .KIKIH :D

fadh leyanie said...

haha..semuanya comel..yang gajah tu seksi benor..phewwwit..!

Syahirah Suhaili said...

waiseh..comel2 ar..geram rasa nak picit2 je..haha..kang mati plak binatang tuh..yang besa xpe la jgak..haha..comel nyer owl tuh..mata boolat n besa..tringat lak kucing dlm crita shrek..puss in boots ek nama dia..hehe :D

mykhalis said...

khalis rasa macam kena perli jee..huuuu

Miss Eyda said...

hahahahahahahha terlebih makan ke haiwan² ni. bek join eyda jogging tiap petang. hehe :)

cikida said...

TIKA LEH ;; hehe,,jom2 terjah zoo..asek terjah blog korang je .haaha.=p

cikida said...

AMANI...hehe..kat cni pn da mcm zoo ye..

cikida said...

KAKLONG ;;

weeee..x dengar la...hahha..=p

cikida said...

IZYAN ;

hehee...obes tu comel...kui3..

cikida said...

FADH ;;;

haha..kat gajah pon nak ngorat ka ?? ngee...=p

cikida said...

SYAHIRAH ;;

yup3,,picitttt jgn x picittt...hohoo..
yezza kucing pandai 2 kan..geram2..ehhe

cikida said...

MYKHALIS ;; lor nape gitu pulok ? huuu

cikida said...

MISS EYDA ;;

haha.gud idea...jom2,,nk ikot la..=p

NARDtheNERD said...

zirafah gumoksss tu kiutsss.
:)

SRenungan said...

hahahaha..
lawak la tngok binatang ni..
tmbah2 yang orng hutan...hehe

A retarded kitty said...

comelnya!

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...