Monday, April 4, 2011

aku ade blog lagi satu taw, yang ni lagi sweet ! sour pon adeee .hee.

salam readers .

hype tawan-tawan...semalamkan, semalamkan, saya kan..hehe..(sambil sorok kepale dalam keybard,,muehehe)

teke la,,teke la...hehe...arghhh,,lambat !
haaa...! sebenanye kan tawan-tawan...aye dapat blog baru taw !! agi cuwittt taw..aye ukee,,aye uke cangat-cangat..aahha..senget la cakap camnih..geli mat,geli mat..hish !

wolopon blog aku name blog C PELAT PINK PONG,, tapi aku tidak seperti yang dijangkakan :: "ni mesti budak comel ni cakap pelat-pelat kan,,haa.." kononnye lah orang-orang cakap cam tu..cewah ! tak oke.. tapi kalau dah typoholics tu, accept je la kan..sob2.. :( (bile mase tah wujud perkataan typoholics tu pon aku tak tahulah)

haa,,berbalik kepada blog baru sweet aku tu,,meh2,,kite usha die reramai..hehe.die sepoting nye lah..toksah riso lah yek..muahaha..

jeng,jeng,jenggggg.............


ni lah blog bawu saye...omel tak omel takk...hehe..jgn jeless..siap leh sedot laju-laju lagi tuh !! haa..terliur la tuh..hee


yeahh,,thats mine !! flavour space blog ! rase laici ,,n ade tarok cincau lagi tuh..n plus pearl jugakkk!! yeahhh..dapnyeee..ngee





kami puteri islam !! ehhe..blog syg baru aku nih memang sehati sejiwa ngan kami taw..pink kale gituu !! credit to SYG KU HUSNA LANA.. becoz same-same menggemarinya..hee..lap u,..sila terjah blog dy kwn2 !! =D

P/S : bukan selalu eksaited tulis entry kan..sekali-sekala menjeleskan orang dgn menayangkan gambar-gambar ini..muahhaha..ni sempena fudcourt dah jadi somel lah dengan kehadiran buah hati kedai cool blog ni !! rosalinda ayamorrrrrrrrrrrrr...heee..tetibe .

k la,,papai !..(sekarang bercinta dengan megi kejap sebelum pergi discussion,huhu)

10 comments:

neslO_ais said...

ey bak sini siket!!! erk~

Husna Lana said...

esok jom beli lagiii ! ^__^

cikida said...

neslo ais..ahha...meh2...nak perase ape..ngeee..=P

cikida said...

husna..jom2 !! awak belanje..okeh !

**::CIKNUURUL::** said...

usnaaa,tlg blikn skali ek,.ngee~~

cikida said...

kklong...hekelehh.suh husna yee..heee

SayangSal said...

sedapnyer...panas-panas sedut ini air..perghhhh......i like u....

cikida said...

eheh..memang sedappp..menjilat jariii..ngeh3...

amier azrul alias said...

sampai minum 2?
mesti buncit nih..haha

pasnih boley bnje..yeayy :p

memel said...

macam sedap je..kat mane nak dapat nih.?

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...