Friday, April 22, 2011

sesi menambahkan berat badan yang sedia ada berat...ngee~

salam readers...

anda nampak title di atas..? or saje-saje bikin tak nampak ha..haishh..tak muleh jadik nih..so aku nak tulis tajuk kat sini pulak : SESI MENAMBAHKAN BERAT BADAN YANG SEDIA ADA BERAT,,NGEEE~ muahahha...best tak tajuk kali ni..=D yela..dalam riak-riak tu,,haruslah sedo diri kan..ngeng !

hokelah,,yok kite cekidot apekah sesi yang diheboh-hebohkan sangat tuh...ayuhhhh !!

VENUE : BILIK 41,2ND KENANGA,KTDI,UPM ! HEE,,DETAIL SIAP !
TIME : SEBELUM MAGHRIB
AHLI TINGKAP : AKU, SHY(RUMATE), ATIKA, SAF, NANA, KUSYA..


yeahhh,,inilah dia>>MENU DINNER KAMI SEMALAM..


ye..gambar ni membuktikan aku seorang yang tak tahu malu. makan dengan semangat berkoba-koba ! bukan kebau oke.


tengok,tengok..shy yang sangat ayu gituwww...makan dengan sopannya..hihi


dapat jugak makan kek cokolot,,nyum3 !!
dominos delivery gurl !!hee..gurau je shy..

sesi makan-makan ni sebenarnya bukan saje-saje wat taw..haa ade beberapa reason disini ya :
  1. kami guna duit penat lelah menjual vitagen selama beberapa bulan in this semester..yeahh..pengalaman yang best jugak la..haha. saje wat makan2 n jemput beberapa budak2 floor yg almost kwn shy la.,
  2. n arini jugak adelah hari besday shy taw..yeahh...da tua la mate..heeee...da takbleh ngingau2 taw..kui3, may Allah bless u dear.. nak video dendangan khas dari THE BEATLES lagi...ngee~
video

3. ngidam pizza kot semalam..heheh..ape lagi orderrrr,,jgn x order..yehaaah..dabedabedu..!

hokelah,,luse nak exam..bile nak insap g bace ape yang patot ek..asek bace MUKE BUKU je ape kes ? hoho..

6 comments:

Husna Lana said...

sedapnya dominossss ! hepi bufday rumett !

Cik Miera said...

waahhh makan western...huhu..nak domino's...blnja la.. *wink*

cikida said...

husna...heeeeeeeee...sedappp sekalisss..ngee

cikida said...

cik miera..hehe..sekali sekala melantak western.ngee..yok,,awk belanje,,sy tukang order...heee

**::CIKNUURUL::** said...

weeeeehhhh,jeles ke sbb kami kuaar KL smlm?,.smpi trus oder dominoss,.hahaahha,..syh,hepi bestdey,.

cikida said...

k.long..hekeleh..xde nyee..ni dah beli ari smlm2 lagi la..iskkkk..

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...