Tuesday, April 26, 2011

kenapa dengan kau ?

ohhh..kenapa kau ada lagi..
kenapa kau tak habes-habes datang kepadaku yang kerdil ini (hakikatnya TINGGI beb)
tidak cukupkah jika hanya sekali kau menjelma dahulu
kenapa lah kau muncul bertalu-talu
kenapa kau susah memahamiku
kenapa kau berulang kali menghantuiku
kenapa kau yang beria-ia ha ?
kenapa aku tiada feeling2 hot pada kau
kau saja yang suka padaku
aku pula buat-buat tak tahu, boleh ?
kenapakah begini
kenapaaaaaaaa...kah ?
aku tidak mahu kau menaruh harapan
cukuplah aku saja yang menyimpan perasaan
oke,,fullstop !

luahan hati sepesel kes ni sempene paper yang tak habes2 yaw..jangan pule salah paham ye.hehe.saje wat hampeh cket pagi2 nih..grrrr..

arghhh,,tensen la asik bace -membace nih..kalo kire-kire patah perkataan yang dah bace ni, rase-rasenye dah boleh buat buku sendiri nih,hasil pembacaan nota cakar ayam..hihi..
esok ade paper lagi,, hope sok aku dapat feeling2 hot lah kot ,, senyum2 kambing gituu ngan paper BUDAYA pulak ye..hee~ (jangan la senyum sebab idea tak datang2 sudah,,tapi kalo merepek aku on je kan..haish,,manusia2..)

hokelah,,adios..papai..nak bermimpi-mimpi dahulu sebelum berdating esok hari.,haruslahkan.

2 comments:

Husna Lana said...

hadoii penat la ngn exam T____T

cikida said...

senah..huhuuuu...2 la pasai..

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...