Saturday, April 9, 2011

gergasi perasan cantek !

assalammualaikum..holla readers !

hoyeh2 !! disini nak umumkan bahawasanya saya telah menjoinkan diri dalam sebuah contest yang dianjurkan oleh shopping on9 (tetibe skema dan sopan,fffttt) ...sape la yang pengaruh ni kan..haip. shuutt,,biarlah rahsia...hihi..

ade orang tanye la kan,.ape perasaan join bende alah ni ::>> hehe..opkos la eksaited je lebih,,tah ape-ape je yang aku wat,,tak penah2 nak pomot diri,,dah jadi keje lak nih nak kene tebalkan muke ni yang sedia ade tebal..muahhaha..=p

1st sekali memang nebes,,betol ke ape yang aku wat ni kan..ececehh,,last2 join gak la...nak gak rase wat bende baru nih..remaja la kan..nak cube tu,,cube ni,,remaja lagi ke,,haha..geli mat,,geli mat !

tapi kan aku rase,,tak menang nye..aku dah la bagi gambo selebet + selekeh + comot bagai ! emm..takpela,,just wanna try la kan..yang lain akak2 sume mabeles2 taw..gojes2 sume...aku rase malu la lak masuk2 ni..hish,tapi sonok..haha..mereng dah jadi nih..

ni gambo nye,,korang rase-rase ? huhu..komen yang membina ye kawan2...



oke la kwn2,,banyak keje sebenonye ni,,beselah da last2 minggu nak submit esaimen kan..huhu..poning2..

k, kepada kawan2 yang nak vote saya..boleh la k like page ni dulu :: ANGGUNZARA

then da like page tu,,leh la like plak pict sy tu ea :: trimas 4 all suppporters keh ! <3

ape2 pon,,sy terima segala kekurangan dari diri saya..trima kasih pada Allah,,pencipta alam...alhamdulillah..=)

kata-kata hari ini ~ Manusia yang berjaya akan memperolehi keuntungan daripada kesilapannya, dan mencuba lagi dengan cara yang lain.

14 comments:

Sekamar Rindu said...

folo blog ini..dapt tahu drp cik nurul..

:)

**::CIKNUURUL::** said...

hehehehheehe,..tetibe ade ckgu kt sni,.kui3,..okeh2,dh like dh,.tq,.

cikida said...

sekamar rindu..yeahh..maceh2...maluu nyee..blog buruk ni je..

cikida said...

cn...ahha..cikgu kah ?? wahhh..geng...cehhh...heee..maceh2..

Izyan Masri said...

HEBAT BERGAYA NI XD

phee ungu said...

good luck ! chantek daa :)

*follow sini :)

cikida said...

izyan...hhe..xdela..selebet je nih..=p

cikida said...

phee ungu..thnx a lot dear..folo u 2...=)

zureen said...

cantiknya! :)

Nurulezzah said...

good luck ! comey aih ;)

La Dolce Mai said...

wawawawa....cantik lah dia....

cikida said...

zureen~ hehe...cantik dlm gmbo je tu...kt lua bese2 je..=p

cikida said...

nurulezzah >> hehe..macehh..dpt saguhati..=)..

cikida said...

la dolce mai..hhe...kuang3...xdelahh.mai pon cntik taw !

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...