Friday, February 25, 2011

DINNER CLUB..MALAM~ 1001

hepy monday ebiwan~~~~ :)

wuishhh,,giler lame tak hapdet blog ni..so sadd...eh silap ! so soryyy..=(
tak sempat je banyak jugak keje nak kene settlekan..maaf juga pada blogger2 yang datang,,ida tak dapat nak jenguk u all balik,tapi arini insyaAllah ida nak jenguk korang2 k..hehe..eksaited nih !=p

hari2 semalam2 bz coz ade test n ada keje kat kolej 2..n yang paling sweet ida join menari tok performance dinner kos(jumaat)..yeahh,,,best jugak kan menari ni,,at least dapat kua gak peluh n burn lemak2 ayam daging segala ..teheee~ neway,,thnks 2 all my fren bekerja keras tok menjayakan enjoyable dance kita malam tadi...fuhhh..lega oke !! takot sangat tak dapat sambutan dari audience,however,it was amazing korang tahu ? senior2 final year yang diraikan plus vip pon muke berseri-seri tengok kami..hope persembahan kmi 2 dapat enjoykan sume orang malam 2..hihi..sangat2 hepy ! ^___^

ok la,,boring ah dengar ida bebelkan ? hoho..sadap u ! oke2,,xpe2,,yok kita cekidot pict2 malam sabtu ari 2...LOTS OF MEMORY ! DINNER KELAB MAHASISWA BIMBINGAN DAN KAUNSELING,UPM.2011

wehheeee~


wif kuti n fira sempoii !


cakkk..nak jugakk buat camnih..eleh2..nyampah !


haha..ni 2 org minah yg suke belakon bila bergambar,,x leh blahh ! due2 ijo lak 2..hehe..

haa ni 3 red indians..ngeh3..comey tak kami berbaju india..hehe..budjet lak tetibee..=p


ni dak 1st year perform lagu2 medley..best gakk dorang ni..gud job ! berlatih ptg 2,,wahhh,,salute la kat korang !





ika n saya yg curi2 bergambar di luar semasa org len di dlm dewan..ehhe.




senior2 final year nyanyi lagu...best sgt2..sporting n sedap beb !

ni lak 3rd year..nyanyi jugakk...best2 !

haa ni kamiii !! 2nd yearr..hehe..menari smbil menari...kau boleh ? ecehh ! budjet serba boleh,,padahal keras giler menari time tuh ! maluuuu...auwww,,gedikss sudahhh..=p

aisya+ha+mizni..tambah air,,tambah..hehe

isk3..ni la lelaki2 terakhir malaya...kuang3..
ni jugak perempuan melayu terakhir malaya..=p
yeahhh..kamilah geng sempittt !! luv u alll...
peewitttt !


hehee...i likee !!

4 comments:

cempakakuning said...

As salam.
sis nak tag ga ni.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

cikida said...

wkmslm...thnkss a lot !!..heee

teddyuna said...

wa comel la blog ni... gmbr dia wide

cikida said...

teddyuna,,hehe,,comel juga blog dy..=)

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...