Wednesday, February 2, 2011

GA SULONG AIDA AL-KESAH SEMPENA CNY 2011

hoyehh2 !! tetibe nak lompat tinggi2 malam nih..tengok banyak sangat G.A yg kwn2 blogger wat..hee..nak tunggu ida wat mmg beriban tahon la ..time da keje nnti kot baru dapat nak wat..huhu..(budjet time tu duit da lemon2 sampai dah tak tahu nak perabes kat mane2,,tett )

oklah,,tanpe menunggu siapa2 tag,,teros je la wat G.a nih,heee~ yok kwn2..kita terjah blog AIDA AL-KESAH ni k..die wat sempena CHINESE NEW YEAR ni taw..2 kwn2 chinese pon ida ucapkn hpy CNY k..enjoy !! ^.^

syarat2 nya :

(1) Mestilah jadi follower aida dulu. ( done)
(2) Entri GA ini dan linkkan blog anda. (ok)
(3) Tinggalkan jejak di Post A comment. (bereh)
(4) Terbuka kepada kengkawan beralamat di Malaysia sahaja ye (yup)

hadiah yang disediakan memang best..masyukk !!

Hadiah Pertama : Tureen Indian Tree Wedgewood & 5 Mangkuk mungkum.




Hadiah Kedua : Sakura Chinese Teaset & 1 piring kuih.


tengok,tengok !! haaa..tudiaa adiah memg mantop ! ehhe..jom kwn2..klik SINI.
tarikh tutup : b4 sabtu ni ~ 5hb ~

No comments:

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...