Friday, February 18, 2011

dinner geometri beb !

ahah..puas sudah marathon mee bandung setelah berhempas pulas menguyah kueh cakar ayam,,kalau tak tahu tanye brother gugel kau oke ! =p isk,,tak baek betol wat perangai cam tu kan..oke2,,kueh cakar ayam ni adalah sejenis kerepek yang berkale gelap, mostly cokolat gelap or black je. made off keledek tak silap and kegemaran ramai jugaklah,,hehe.. aku la tuh ! =D itu je yg aku mampu tahu wat mase sekarang..

hush2 ! kalau tak selit cite bende lain tak boleh kan . oke2,,jalan ke arah yg lurus ye kwn2..ni dinner kami yang bertemakan petak2 @ geometri tok meraikan final year floor..best2 sgt2..siap dapat adiah taw..masyukkk ! sapela 2 AJK cenderamatahatitangan 2 kan..ehem2 ! =p k meh2,,jom tengok kami berdinner-dinneran malam semalaman kelmarin dulu bila tah tak hengat ! fuhh ,panjang lak tarikhnye ! :p

venue : chop n steak, serdang,selangor,.<3 jom layan gambo kami yok !

ni dia arina(moby) fatin, n nana
ni air yang sedap oleh model tak bertauliah..huk3
tudiaa..jelitawan2 floor 2nd kenanga kita !
ha ni lak model2 sos n air fressh oreng ! haha
3 dara geometri !! ngeh3..smart kan
seorang minah kuat mencekik ! hohoo,,ko gelak,aku bunuh ! muahaha,,=p
nyum3..=)
peace kak nadia ! yeahhh !
wif driver berhemah plus ceria je dy..ehem2,,tapi gmbr blkg 2 cntik kn..hehe


look here ladies,,yaa..nice !
da balik pon nak lagi bergambo,,haiyokk !
sweet memory wif rafflesia.

luv u olzz !! 2010/2011..hope hbgn kita still 4 ever...cewahh !.
2 akak2 final year raflessia,,gud luck ye bila da kua nti n enjoy 4 whos teacher's practical..chaiyok2 ! i know u can do it ! nike ! .^____^

3 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Pergh~ Best gila kot. Hehe ;D

mama hani said...

seronoknya.....

cikida said...

puan besar shag yahaya ~ eheh..memang best sesangat !! tapi sebenarnye esoknye 2 ade test taw..heheh..ape2 je kmi nih.

mama hani ~ hehe..yup2 !

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...