Thursday, February 10, 2011

~LUVLY WEDDING ~

hypeeee !!

walawehh,,lame giler tak hapdet belog somel ni kann...teheee~ da tak jadi somel da,,,berhabuk sangat sudaaa..wuwu...

okeh,,jom sapu2 habuk malam ni ! harusslahh kan, induu beb ! twink2 ! ^.^

sejak balik dari cuti midterm ari tu, baru la ni nak jumpe belog..ari tu meninggalkan johor dan menuju ke kampung di pahang untuk menghadiri di samping menjadi orang yang agak penting di dalam menjayakan wedding cousin >>kak ngan INA.. besttt wooo !

ape2 pon, untuk menunjukkan bahawasanya aku orang penting, haruslah aku mengaplod gambo2 kan..macam tak biasa lak ye dengan hobi posing memosing ni kan..ececehh..=D

cekidot bebeh !!

kak ngah bersama adik angkatnya>> penyanyi MDJB,,DUTA LARA..<3
goodies bag yg comel..kale pink pon ado ! macam gambo time raye lak kan..=p
huh ! ni minah senget yang overdoss !
wowww ! romantik sehh

smart pict ! i like !

hantaran dari pengantin pempuan ke pihak laki,,cup cake MU..EKSLUSIFF !!
kek yg nyummy2 !! ouhh..menggodaaa

nice pose ! nak gakkkk ! hehe

huuuu,,in the bride room yg santekk !! pinkk kaleee
majlis dup dap dup dapp..kuii...

berinaii timee...syokkk..pengantin ngan baju yg smart !!
wah3 dak nih,,senget bengett ! ! ken men macam die lak yg nak kawen..huh ! amponnn..=D
wif adaa@syuhada..comell tak kami ? teheee~
pict kesayangan nih...u ols suke ? i lagi sukeee ~ ngeh3..

2 je la dulu kan,..itupon da penat korang tengok n komen kan..hehe..whatever..yg pntg aku gumbira mengalahkan pengantin..itu namanye over beb !! haruslahh kan,,jarang2 jadi org pntg..kui3..

tak sabar ! tetibee~ tetttt ~=D (senyum gedik penuh makne di depan laptop tersayang,,lebiu lah)

No comments:

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...