AHLI-AHLI KELOMPOK

Tuesday, February 1, 2011

"1st GA-I Lurve My Mum So Much"


salam..hye..
petang ni gigih taw aku jenjalan kat bloglarian..eh,,salah 2,,berlari oke,,ha berkilo-kilo peluh ni..=p bowing ngat asek men pesbuk je,puas dah !
then sempat lagi jeling2 contest, tulah semangat ni nak join G.A yg cik Miera wat..dy wat sempena besday mak dy next month tak silap..bestnyee..smga Mira dpt jdi anak yg terbaik k..amin..=)

ok,,G.A ni mintak aku cite pengorbanan mak pda aku yang aku takleh lupa.
emm,,kalau nak cite kat sini memang terlalu banyak sangat pengorbanan mak pada aku ni. terlalu banyak mak. nak dibandingkan dengan pengorbanan kita sendiri,apelah sangat kan. yang paling tak boleh lupa of coz time mak mengandungkan kita dan saat-saat kita dilahirkan. mak lah yang jaga ngah sampai sebesar ni. tak tertanggung rasanya pengorbanan tu semua. macam2 bentuk pengorbanan mak wat tok ida, sampai tak tahu dah nak luahkan kat sni. hanya Allah yang dapat membalasnya and ida hope ida dapat balas sume pengorbanan mak tu nanti..insyaALLAH. time ida dan adek beradik sekolah dulu dan pada masa yang sama mak pon keje lagi (sekarang full time housewife), ida tengok mak memang tak cukup rehat dan duit gaji tu memang habiskan untuk kitorang belanja sekolah, jarang sekali nampak mak beli baju baru tok dia sendiri malah banyak untuk kami. mak berkejar-kejar siapkan kami sekolah waktu pagi and the same time mak pon nak siapkan diri sendiri pegi keje dan rumah jugak. mak memang banyak berkorban wang ringgit, masa dan tenaga untuk semua orang bukan ida sahaja. ida hope dapat balas segalanya. ida rasa sampai sini je dpt cite. yang penting ida sayang sangat mak ida !! luv u mum !! muahxx3 ! thnks 4 everything....^___^



me wif my mum:: bowling time ! same tak muke kami ??hhe..=D

K..ida nak tag ::

CIK DAYA H
kwn2 laen nak join pon boleh taw..jom2 !!

9 comments:

LurvelyAmiera said...

thankz join GA kite...(*_*) wish u gud luck cik ida..hehe

cikida said...

welcme...hpy dpt join GA cmni..dpt luahkan serba sdkit..huuu..sobs2..=)

hiro said...

tahniah.

hiro said...

tahniah.

hiro said...

tahniah.

cikida said...

hiro ~ tahniah ? wahh..macam da menang la plak..heheh..=)

♥ adlin roshaida ♥ said...

both cute dear ;D

cikida said...

adlin~ hehe..thnkss..kembang kami berduaaa nih..=p

Daya SooYoung H said...

mke mak cik ida sme mcm cik ida . ;)

mne tumpah kuah klu tak ke nc . ;)
*ade kne mengena x? hahaha

Gudluck cik Ida . ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...