Friday, March 4, 2011

room alone...

assalam..

harini taktahu nak hapdet ape. otak kosong. jiwa kosong. idea turut kosong. perot lagi la kosong ! dari semalam tak makan ape. sadis giler ah. oke. neber mind, boleh tahan lagi rasanye nih.. demi nak update blog, aku tak makan..ok,tipu .
tu diaa..muke blurr gilerrr..tengok dalam kepale otak dah hilang tak tahu pegi bercuti mana.sob2.

hmm..berbagai-bagai perasaan aku sekarang . mesti korang cakap, ada aku kesah ? wah2,, bukan main. hah. lantak la korang nak cakap ape pun, tak nak amik tahu, tekan tanda pangkah kat atas tu cepat2..tapi kalau da gedik sangat nak bace, bace lah..folo sekali ke kan..ahahaha..aku yang gedik !
ni tanda pangkah bukan huruf x. hoho,,sape nak blah laju2,,tekan je butang tu kat skrin korang.


semalam kan,,hari JUMAAT..penghulu segala hari. hari budak2 laki pegi solat jumaat ataupun hanya sekadar nak nampak muke g mesjid tu..tak tahulah dorang ni ikhlas ke tak beribadah..zaman sekarang kan..sume bende wat ada makna kan. macam la aku tak tahu. huhu..sebab kadang-kadang aku pon sama..i admit that ! ni tak tipu. teheee~ tapi pasal bende lainlah,kalau beribadah hati mesti ikhlas beb. kang tak dapat bau syurga. wuuu..nauzubillah..
kalau aku, mungkin time-time aku tak ikhlas tu time aku disuruh buat bende yang aku tak suke plus benci plus orang cakap last2 minit..oh, sori lah nak tunggu aku buat ! never ! emm,,tapikan aku ni skema jugak, aku takot sangat nak hampakan orang, so kita akan buat.ye tak ? takpe, abaikan ape yang aku cakap belit-belit kat atas tu. aku je sorang faham. gerenti .

kalau sape-sape tak tahu lagi, aku ngan rumate ade wat jual kecil-kecilan tau. kami jual kapal selam versi boleh terbang laju-laju..hihiii..apesal lah aku suke tipu nih..adehh,,ampon ..
bukan2, kami jual VITAGEN. ala air yang baik untuk kesihatan tu la..tak kan la tak tahu kan, hoho..cian kalau tak tahu. nampak no duduk dalam mesin basuh. haishh..
yahhh...ni lah keluaran produk kami,..vitagen yang berkale-kale gituu..sejuk pon sedap !

hmm,,abaikan sape yang tak tahu, yang tahu boleh beli dari kami..haha,,promosi beb. beli 1 BOTOL, 1 HARI SEGAR BUGAR..KUI3..=P so,,esok-esoknya kene la beli lagi untuk memastikan kesegaran kebugaran diri anda oke..=D senyum dengan mata bersinar-sinar seperti himawari adek shinchan..comel gituu..

haha..ni lah comel momel himawari...alahaii geram aku tengok nak tumbuk2 je ! hishh !
dan semalam kan, hem tak tahulah kan.ade orang sabotaj kami ke ape ke..aku pon tak dapat kenal pasti. malam tadi time nak turun meeting, aku nampak kotak kami kene tukar ngan kotak lain, aku pon tak tahu sape punye keje tu. aku sabar lagi,nasib baik die tak kuakan air vitagen tu kat lua ke kan, tapi sedih sangat2 bile kertas yang aku tampal kat kotak dah tercabut dan bersepah-sepah kat bawah. lagi sedih tengok dalam kotak tu, vitagen bersepah dengan straw nye..macam-macam perasaan aku time tu.nak jerit2 pon ade, tapi kang dilabel orang baru giler lak kan. haishh,,tak leh jadi nih,, aku naik atas nangis sepuas-puasnya. LOL ! nangis ke..geli lak aku pikir balik. buat perabis air mate je lah.huh ! tapi kan,,aku siap post kat FB lagi pasal problem ni, thnks kawan2 yang sudi baca dan amik berat pasal aku..huhuu..terharunyee..
aku just pikir positive je, maybe orang tu nak pinjam kotak kami yang lawa tu dan tak sempat nak bagitau kot, huhu..takpelah, banyak betol dugaan. ade jugak masalah lain yang jadi, tapi aku malas cite kat cini,.its more personal.uhhh..=(

semalam maybe hari sedih aku kot,,bape kali tah berendam air mata.tak terkira kot ! kalau berendam dalam paya best gak kan. heee~

aku sedih kawan2 aku semalam dapat pegi jalan2 terengganu,tapi aku tak dapat join atas faktor2 ekonomi yang tidak berapa memberansangkan..so,,aku alone la ni..larr...baru berkaitan dengan topik kita ek,,huh,,ape daa. takpela, aku ni perlu juga ditinggalkan.asik2 nak duduk dengan kawan2 pon tak boleh jugak kan..so BE STRONG BEBEH ! ngeh3,.lawak.

ok la ea..esemen berlambak tapi still wat keje tak faedah..haishh..k kawan2 doakan saya hepy semula ek..toce ! tata.

8 comments:

Cahaya said...

okay,..anda boley,..

cikida said...

huhuuu..boleh apee;;;ngee

amier azrul alias said...

uit jgn sedey2!
hoho..

mkn jgn lpe :p

cikida said...

amier ~ wuwuiit..heee..baekkk..
makan x penah lupe..teheee.. awk juga k..thnkss a lot ! ;d

Ainul Mardziah said...

salam sejahtera,

Dah jadi follower ke 315 wow!!!
makan jgn tak makan nnt kalau sakit sape yg susah akak jugak.

Jemputlah datang ke blog kita lak.

cikida said...

salam sejahtera 2 kak ainul..wahhh..trimas2..hehe..baek kak..thnks kak tke cre sy..
oke,,sy dtg...yeahh..terjah akak lak..hehe..=)

NS said...

vitagen!! =)

teddyuna said...

hehe vitagen tu.. una suke gile vitagen.. susu kultur terbaik! btw una dtg n follow sini.. kalau sudi follow balik .. kalau xsudi jgn follow hehe

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...