Friday, April 29, 2011

PRINCE WILLIAM AND KATE MIDDLETON SWEET PHOTOS

Hype readers...
semalam berlansunglah dengan sungguh amat meriahnya majlis perkahwinan kerabat diraja Britain yang sangat lah pemes :: PUTERA WILLIAM & KATE MIDDLETON..best tengok dorang da kawenn...aku nak gak kawen cam tu..cam ala-ala senderella gituuu..ahaha..

k,,ayuhh cekidot kenangan semalam yang sangatlah wonderfull moments taw..=))

cincin tunang..

time bertunang dulu...=)



ni time tengok persembahan jet kat langit..patah tengkuk wehhh..=p

antra guest : DAVID BECKHAM N WIFE


bye2,,aku nak kawen dah,,,ko bile laei jang oii..?boleh ?


                                                    
CANTIK SANGAT !
HEHE..KETE BARU DAPAT LESEN 'L' KEE BANG ?..=P

ALOH2..COMELLL...

RAMAI GILER RAKYAT JELATA YANG DATANG..

ARGHHH,,TERSERLAH KEBOTAKAN..HEE

YEAHH..KITE DA KAWIN AKHIRNYA,,,TAK SANGKA I UUUU..=P


KEK MEREKA...woww

KAH3...aku rase hensem hariniiiii..




ee,,,malulah....kuang3...

comel kete mereka kan..eheh


ni saguhati kereatif,,patung kertas,,ala dulu2 dak2 pempuan selalu wat main.=p



ni lak pizza ade muke mereka..wahhhh


sambil-sambil tengok picture mereka,,alang-alang teros wat entry,,,hehe..


p/s :: sudah lama jatuh cinta dengan gambar..arghhh,,,bile tah nak dapat DSLR..amacam kau nak belikan aku tak ? oke, takpe, nanges.


(sorylah gambar tak tersusun,,,da pening lalat,,terlampau banyak gambar yang giler wonderfull..=)


Thursday, April 28, 2011

MACAM-MACAM MUKA MENGUAP..=)

hye n salam kengkawan..

arghhhhhhhhhhhh..aku da mengantuk wehhh..siriyes ! tu pasal just wat entry tempek gambo2 je,,kalau nak merepek kang banyak lak ketypoan nye..haishh,,jangan.

hokelah,,yok cekidot gambo2 yang pakcik google dah sedia untuk aku..just kopi pes ke cini je la..hehe..gambo memek-memek muke tengah menguap..ngeh3..sempena aku yang dari tadi dah asek menguap je..=p



owhh..makcik ni..ken main,,,cover2 cket makcik..heehe


hehe,,adik kite ni gigih kan..solat..tapi nguap lak ye..alahai..teringat wat solat tarawih bulan pose macam ni la keadaan aku..korang pon kan,,kan..eleh2.


hehe..mama budak tecik nih tengok je baby die nguap2..hee..so somell !
uhh,,herot2 muke baby nih..hehe

macam ni la,,tutup cket kan..hehe


arghhhhhhh....hee..lawakknyee




alololololoooooooooo..kiutnyeeeeeeeee mulottt !


aik ? sesat,,heeee


heee...da abes daaaa...banyak ? heee.tu menunjukkan aku rajin ..kuang3..k la,,macam nak tido je ni..sok nak gerak dah..hee..

doakan i selamat sampai ye kawan2..jumpe lagiii...babai..muah2.

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...