Friday, June 25, 2010

GaJi aYaH,.HAHA~~

Salam kamu2...hee~~
juz nk story mory kat cni,,hee~~sal g merewang cmlm,,

VENUE~KOTA TINGGI
TIME~APTE ASAR AROUD 5 O'CLOCK
ACTRESS~C PELATT,,KAKLONGG,AYH,MAK,ORG KEDAI KAIN,TEKSI ASKEM,,N 2 BELOVEd VIEWERS..HA2.

tersebutlah kesah smlm ayh aku ni gaji upenye,,ptot mak beria ajak aku n kaklong ikot dy amek barang..becelah,,buzines woman la katakan(alah,kecil-kcilan g2)tp g2 tengok xde brg sgt pon,,alah bndenye ciput je,(sudu,balang kueh rye n periok masak kendri,,hee~fakta:mak adalah org tgh tok kwn2 dy beli brg,cth:satinni,rorine,tupperware,latina,nataria,giacomo,dll.*fakta penting>>aku:tukang order tp x penah bayoo..hee~~^.^

ok2,,da melalut plak..
em ni ha sje nk cte smlm g jln2,xdelah jln sgt juz menyebok je kot,huu~~
mule2 kitorg g KIPMART dlu,,ayh nk g bli ikan,aku n kaklong lak mls ikot,,so g rewang..yg dapatnye askem n kaya ball,,nyum22!!asal aku puas mam askem(cokolat+stroberi)slurpp,=o





haaa!!nak taw sebab ape aku grm sgt nak makan askem??huh!!sabar ida,,sabar..*.*
ni ha teksi ni la ni yg wat aku semakin jadi ladis sabar g2..huk2..nak taw,,time nak kua simpang kat trafic light,sblh kete ayah aku ni,,teksi ni lah ayah ngan anak-anak kesygn die 2 g makan askem,,dah 2 tunjuk2 kat aku,,pehhh,,kesabaranku diuji siott,,nsib jek anak2 dy kecik ag,adelah dalam 2 sampai 6 tahun(3 orang)aku rase ayah die saje ajar anak die suh tunjuk2 cam 2,,smpat lak aku snap gmbr dorg,,tp x bape jelas la,,cover2 gak kan..huu~~(sempat aku edit n conteng2 gmbr 2,,kat c2 jelah dapat lpaskan grm,he2,,tp xdelah aku kejam sgt kan,,=p



ok ni lak smpt aku amik gmbr dorian yg jual kat kipmart 2,,wahh sdpnye la..tp xdpt beli,tgok je la sambil sedekah air liur..wuuuwuu..=(



dah 2,,aku n kaklong g tggu ayh n mak aku kat kete,dlm tgh makan2 askem n kaya ball ni lak,,aku smpt gak berposing2 kat c2,,(x senonoh kan,,bantai jek)sbb xde org ponn.



ya Allah,,dlm tgh wat kje berfaedah gak 2,aku nmpk upenye ade org lak kat dalam kete sblh,,pehh,,maluuunyer..tros aku terduduk kat ctu,aku nk telan askem pon da x jdik,hua3,,malu sgt2..da la kami bising2 kat ctu ckp tah ape2 ngan akak aku..fuhhh,,hope2 mamat 2 x dgor la(klw x,,msti dy kutuk gler2 ah)..amin..*.^(BLUSHING TIBE2)PATOT KE<< onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_vwnyjd0wgVc/TCRzK5NbZdI/AAAAAAAAAH0/9tmoyHkqaPw/s1600/Image017.jpg">


aku smpt jeling tgok encem gak,,mcm ni la rase-rasenye..hee~~



hee~~dah2,,tah sape2 je org 2..
ha,ni bwu btol nk posing2,,dlm kete je k..save n clear cket..klw ade yg kutuk pon akak aku je..hee~~



em k,,ni lak pict2 aku,mak n kaklong g beli belah kat kdai kain,,memg kat kota ni byk gler kdai kain,,memg mate rabun r,,byg sgt nk tgok taw..





ok 2 je la nk story,,+gosip+luahan rase+puas ati+..bla,bla,blaaaaa...=p
jgn ikot cm aku ek,,

MORALNYA:;; CKP ORANG PANDANG2,,POSING2 PON KENE LA PANDANG2 GAK EK,,(*mstila kne pndg,,huhu,,klw x,,x jdi la gmbo 2..wengg~~)
padahal da malu..haishh,dulik r,,dorg x knl pon,,hee~~^.^


No comments:

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...