AHLI-AHLI KELOMPOK

Monday, June 14, 2010

BoWLiNg mAriii

Salam.....w.b.t.

ni la antara aktiviti aku time cuti sem ni..huhu~~
aku n fmly g bowling..
time:4.oo p.m
date:12-6-2010
venue:ioi mall,Kulai..Johor Darul Takzim!

YES!!! best sgt2..^.^ wlaupun sbnrnye aku x men pon..wakaka!!=p
yela kan,,ni pon kwn2 pjbt ayh aku punye program..tiap thun msti wat..aku juz folow g c2 je,,kunun2nya bg support laa..heee~~pdhal sibok snap gambo2 org..=)

ni antra pict2 kmi time 2::

ni aku n adek aku yg last 2,,nmenye anip..hehe..best dpt amik pict cmni nmpk cam aku kecik kan...wekk!!n tengs kaklong yg sgt seni dlm fotografi2 nih,..ahaa..=p



ahaaa!!ni lak pict ayh aku tgh melontarkan pin yg keberapa tah.hehe.semangat tol dy men even ktorg xde pon sokong2,tgok dri jauh sudaa...tp yg wat aku bannggggggaaaa sgt2,,ayh aku la juara men ari 2..wah,,x sgke i taw!!tp anaknye nih bile la nk pndai men kn..tp sgt pndai taw dlm membersihkan longkang2~~hoho~




n ni pict aku ngan kaklong...GILER BEGAMBO!!
ahaaha~~pntag de cmera,,abesh memory..burn tros.hehe..smpi ayh aku bebel da blik uma tgok dlm camere byk gmbr org len bukan gmbr dy(tawla juara)huhu~~
but,,i LOIKE this picture muchhh3!nice sgt2..





ha ni gmbr suke jgk2 taw..wif my mum..cyg dy..sporting je,,kmi suh dy wat aksi,,kmi snap..hehe~




haaa,,ni lak pict jakun aku!!wawawa...sengal tahap gaban..kwn ayah aku pon tgok aku len mcm..men x,,tp amek gmbor mglahkan org men lak ye..heeh~~watever pkcik,,asalkan kmi bahagia..hee~~aku je...=p



last but not least...ceehhh~~tengs 4 all supporters!!ahaks..=)



da suda abes je dorg men,,aku pon g mlntak kfc ngan k.long..
tp time2 AKU tgh que nk bli 2,,ade la pakcik guard ni baris gak..nk taw dy order pe??huhu..tergamak gak aku ni kan cte sal org kt cni,,ish3,em xpela,,aku x knl pon saape dy,,n aku rse dy x bkn nye bce blog aku nih..wee~~terserlah kekejaman dicni ya ank2..huu~~

haishh,,merepek je la,emm..ni sbnrnye c pkcik 2 dgn kondifennye pegilah order,die ckp "NAK BUBUR AYAM 1" kt cashier 2,,aku pon cm blur2 gak wat xtaw je la(xkan nk amek taw sal org kan)baik kunun!,wuishh,,pas 2 malunye lahai pkcik guard 2 wehh...org kepci 2 ckp "KAT CINI XDE JUAL BUBUR,,KAT MB(MERY BROWN) DEPAN 2 ADE LAH",,=(

weee,,msti keciwa gler pkcik 2 kan,,dah la beratur ckit x pnjang..aku ni dgn x senonoh nye pakat gelak laa(dlm hati beb) masih terkawal ag..pas 2,dah jmpe akak aku,,,cte la kt dy,,bkn men lagi aku gelak yg btol2!!wakaka..=p
siap cri mne pkcik 2,,tnjuk kt akak aku..hee~~^.^k..stop!!

dah2,,t aku cte bnde len lak ek,,tengkuk pon da bengkok nih,,*.*
ok tatatititutu~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...