AHLI-AHLI KELOMPOK

Tuesday, June 21, 2011

OH AYAHANDA KUUUU..

Assalam.,,aku tak puas hati ..aku tak kire...orang lain wat entry pasal hari kejadian tu,,aku maw jugee beb...ngee~

cekidott potos-potos ni yekk..n pikir-pikir kan..selamat beramal..muahehheeh..=D

ape2 pon sebelum korang  tenung2 gambo berzaman tu..ape kate korang tenung muke korang dulu..hee..saje je..

dikala petang yang aman damai..."mane awek aku ni tak lalu2,,aku da hemsem habes ni.." kui3.

gambar kabur pulakk..haish..ni aku ngan ayah aku time picnic satu ketika dahulu..jarang dapat begambo ngan ayah aku weh....*.*

yeahhh,,ni gambo terbaru my dad ari 2 (10 jun)..sempena besday nye yg ke-47 thn..
so,,dengan ini aku mengucapkan 'SELAMAT HARI AYAH' ..kepada ayah,bapa,,abah..papa,boboh, beliau...ke ape2 je la nickname ayah tu,,,hehee..semoga happy selalu melayan karenah anak-anak yang sememangnya banyak ragamnye..same je ngan org yang menulis ni haa...^.^ (alamak,,takde hadiah la...just doa dari kami tok ayah lebih bersemangat melayan kami n pnjg umur...amin...)

p/s : ce perati cket,,gambo 1st ayah aku berpesen rambot ala2 afro gituuu,,,n gambo la ni dah berkopiah daa...hee..(memang la,,baru balik solat jumaat tuu) kitorang wat seprais besday die..ngee~ sweet x,,sweet x..ahhaha..=p

39 comments:

saiazuan said...

slmt hari bapa :D

Siti Aziz said...

hahahahaha...muda lagi ayah cik da...sebaya dengan ayah cik tie... semoga ayah cik da dikurniakan kesihatan yang baik...amin... ^_^V

selamat ari bapa untuk bapa2..

tieykah said...

otai nyer ayh awk masa muda:)

selamat hari bapa:)

nik lan nik mat said...

bestkan time ada ayah lg

liyana said...

hehe..terserlah wajah kegembiraan abah kmu=)

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said...

happy fathers day ;)

khairul akmal azman said...

kim calam kat ayah.
dan jadi anak yg bergune!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

slmt hari bapa..
maaf..lambat wish.. ;)

zureen said...

hehehe. nice entri awak! selamat hari papa! :)

ABU said...

not too late..slmt hari bapa..:)

Izyan Masri said...

HIKHIK.OLD SCHOOL LAH GAMBAR AYAH YG PERTAMA TU.COMEL2 :D

techie87 said...

pic 1st...
kasut converse ker?

khairul akmal azman said...

bapa dia
cam artis posing!

Arpiiz said...

masa korang buat suprise tu, ayah korang ada tak buat2 muka terharu..hehe

cikida said...

saiazuan...hehe..trimas2..bapak saya senyumm..cehh :)

Anonymous said...

ida!!! geng sempit marii!! he3..happy burfday bapak ida!! -ikin-

NuSaNa NoSa 91 said...

erkkk?? happy belated father's day.. hihiii~

wah3~ ni selongkar album lama2 ke?? ^_^

Elie Lily said...

selamat hari bapa untuk ayah kamu ya? :)

aleen aiden said...

pergh!!gamba 1st da macam hero filem melayu okes..hu3

**::CIKNUURUL::** said...

ksut cnverse?,.aiyakkk,..gulp!,.haha

azalia hjsalleh said...

slmt hari jd pak cik ;)

cikida said...

siti aziz..hehe..mude ea..kne makan ulam byk2 bg awet mude kan..=p
amin..tqsm siti..smga ayah siti pon cht walafiat ye..;)

cikida said...

tieykah...ahha.otai ek..kekekeke..beselah mude kan..=p

cikida said...

nik kan nik mat...alhamdulillah..jgn sdih2 k....

cikida said...

liyana..hee..tu la...;) alhamdulillah..

cikida said...

nur fahima..tqsm..;)

cikida said...

khairul ..yeahh..insyaALLAH..baekk...;)

cikida said...

lily...hehe..sy pon lmbt reply...tqsm...;)

cikida said...

zureen..ehhe..tqsm dear..;)

cikida said...

abu..yeahh..x lmbt pon..ehe..tqsm..;)

cikida said...

izyan..tu la rock kapak..heheheh..;)

cikida said...

jawe...ahha...x kot...ntah la.

cikida said...

arrpiz...hehe..tah ek..muke eksaitedd...;p

cikida said...

ekin..tqsm syg..hehe..;)

cikida said...

nusana..ehhe..tqsm...ni gmbo lame2.suke tgokk..=p

cikida said...

elie..tqsm dear..;)

cikida said...

aleen...heehhe..yekee.hero la snagtt..=p

cikida said...

CN..bhaahhaha..=p

cikida said...

azalia..heheh...tqsm..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...