Friday, June 17, 2011

jeng,,jeng,jeng...DOMO2,,KUCI2,HOTA2,,HEY2...~

hye kawan2...assalam..

ini entry JAKUN . tahu tak apekah JAKUN ? kalau tak tahu  bagus..kalau tahu, bukannye tak bagus, just diam2 je la ek..

nak dijadikan cerita kejakunan aku tu ::: camni,,aku baru je kenal ngan si dia ni..shutt,,malu sebenarnya nak cite,.yelah hal personal sangat2 ni...adehh..layan je la ye..bile lagi nak gebang ye dak ? ngee~

oke lah..saje nak introduce si dia yang aku rase leh tahan comel taw...so sweet cam cokolat TOBLERONE tuh..sebab die ni tak putih dan tak bape gelap..just nice dengan wane kulit orang asia..;COKLAT !

ya,,aku tahu sekarang ramai dah tak bape coklat sebab gune 'SIMPLY CT ' kot..so puteh melepak beb..yg dialog iklan die tuh camni  'EH,,NOR KE TU ?''HAHA..mak aku leh pasan sebab name die NOR..kuang3.=p  haishh,,cepat dan efisyen pegi melalut cite lain..

oke,,tanpa membuang mase,,aku nak show off buah hati intan payung comel lote kiut miuttttt baru aku tuuuuuuu ;;; jeng,jeng,jeng..cekidot ! 

hensom tak aku ? aku lah bf eyda.~

aku jadik selipo..

air tin pon bolehh maa~

sometime aku jadi KEK..ngee..sodapp,,cokolot !

ni lak pendrive..smart kan aku..hee~

ni botol comeyy~

ni bekas air ..ngee

leh jugak jadi cup cake ! nyum2



ahha...awek aku punyer kuku kaki kawan die

kat kete pon jadikkkk~

cantek kan..hehe

comel gilaa~ arghhh,,nok gak !

casing hp..

cap kiuttt !


oh mahuuuuu !

ni versi bile dah pakai 'SIMPLY CT' ahhahaa..=p
aku dah minat gilaa ngan budak gg tajam2 nih...grrr...aku harus membuat misi utk mendapatkannya..yeahh.caiyok ! 

ehe..oke lah..babai ~ 
sory,,cite berie ,,jakun kan..=p

36 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

anda harus bekeje part time untuk mndapatkannya,..dont mntak2 kat sy ye,.kahkahkah,.

Muhamad Syafiq said...

obses domo ni !.. haha :D

Hayati Hamzah said...

comel lah domo ni !

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahaha~ mmg ramai yg minat domo ni.. sampai jd peminat fanatik.. heeeeee~ ^_^

Syida Shukor said...

Suka yang kuku tu :D

muz said...

Cik Ida jom jenguk sini...

Maihidayatul's Birthday Giveaway

Andrik McVean said...

hi there i have just followed your blog and i hope you can follow me back..i like your blog...i will be waiting you in my blog..cheers

liyana said...

haha...comel2 gk yer si gigi tajam tu..
igt entry jiwang per la td

Izyan Masri said...

DOMO I MAKHLUK APE EYH SEBENARNYA?KENAPA YAN TAKTAU?KIHKIH XD

lynda salim said...

ala .. linda tak minat domo .. wuwuw :')

Far8 budak baik said...

tak pyh nk domo sgt lah kn...
hahahaha...
suke ah tu
kat patung tu..
baik angry bird..
agagaga

fadh leyanie said...

DOMO sememangnya comel dan mnjadi kegilaan gadis mahupun lelaki..hik3

syafiqakarim said...

dekat time square senang nak dpt barang2 ni
jom.haha

Sarah Mohd Saleh said...

sgtt cute kan domo?dah jadi fenomena dah sekarang ;))

Bigdaddyz said...

hui macam2 ada yer...

cikida said...

CN ;; tak kire arr..nok gak..gaji ni weh..ngeee~

cikida said...

syafiq ;; kui3..xdelah..bru je kenal laa..=p

cikida said...

hayati ;; hehe..macam awk la comel !

cikida said...

nusana ;; KAN...HUUUU...sbb die unik !

cikida said...

syida ;; jom buattttt ! ngee~

cikida said...

muz ;; insyaALLAH.TQ..;)

cikida said...

andrik;; yeazzaa...done follow ur blog 2..hehe..tqsm..;)

cikida said...

LIYANA ;;;kui3..saje berjiwang ngan domo ni..ehhe..

cikida said...

IZYAN ;;; yeke xtaw..ingt ida je yg ketinggalan..heheh..dakpe2.kite explore sesame yan..=p

cikida said...

LYNDA ;;; yeke.alaaa...minat la..minat la..=p

cikida said...

FARID ;;; yek elehh..angry bird watpe.x comel..ahha..tak payah angry bird sgt lah..=p

cikida said...

FADH ;; YEAHHH...btolllll ! ehehe..

cikida said...

syafiqarim ;; yokkkk borong domooooo !=p

cikida said...

sarah ;; yeah..fenomena sgt2..hehe..

cikida said...

bigdaddyz ;; yezza.macam2 ada..verstyle gituuu..=p

ibnubaba_04 said...

aku takut ngn menatang gigi tajam ni..cm nk gigit org je..

tieykah said...

ee.DOMO2 ni rmai lak awek2 minat.

qamarguyz said...

salam ziarah..
maaf yer, ni sorang lg si jakun nak bertanya..act si domo ni watak apa yer..citer kartun ke?
baru kenal pun setelah aktif kembali berblogging sebulan dua nie..hehe

cikida said...

ibnubaba;; ehhehe..mule2 takot gak..lame2 comell je tgok..=p

cikida said...

tieykah ;;; yeahh,,sy slaah sorang awek 2..hehe

cikida said...

qamarguyz..salam...hehe..sy pon blur ag senanye pasal makhluk gg tajam ni..huhu...nti kte sme2 explore ek.just share muke die yg comel je..soryy x byk info..hhuu..

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN 💼👍👩‍💻 Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...