Monday, June 20, 2011

emm...cemane ni...T___T

assalam...

kawan2...saya sedih ni..sangat2...
 bagi sesiapa yang boleh selesaikan masalah ni...plis inform k..

cenggini citenye..dulu saya leh pegi blog kawan saya...agak rapat gak..tapi sekarang tak dapat pegi dah...mule2 klik link blog die,,macam boleh bukak..lame2 tak dapat bukak..haishh..kenape ye ? nak kate salah link,tak pulak..saya ada nampak die pegi kat shoutbox saya tegur2,,die pon ade tanye ''lame menghilang?'' tapi sebenarnye aku tak hilang JAWE,,aku ade je ni..just tak boleh bukak blog ko..wwee...sedihhhnyee..terseksa jiwa raga ...huuu..



hopefully c jawe ni bace lah aku nye entry ni..aku taknak die pikir aku da lupe die...T__T

ce korang bukan link blog kawan aku ni,,leh tak ek..ke ade problem ngan blog aku ni...huhu...TECH


28 comments:

Siti Aziz said...

ohhh...jawe....harap awak bace la entry cik ida nie...amin...

tieykah said...

mane jawe ni.sat tieykah p cariq:)

techie87 said...

pttlah x respon huuhuhhu
ak ingat ader hal ak wat ko marah hahahah

awat x bleh bukak cik ida? ke yg lain pon x leh bukak? huhuh.... ader jerorg respon kat chtbox ak.... emmmm per mslah eh.... ko buka blog dia tros jump jd skrin putih jer ker per?

saya_arief said...

bole bukak je.
:D

niena shopping2u said...

masalah problem nie

Far8 budak baik said...

akak..tak payah nk sedih sgt lahh..
hujan dah kat sini..
akak sedih adik pun ikut..
ngahaa..
nape name dy jawe...

jawe2!!kalau kau bace post ni..
nnti tegur aku ehh..hahaha =)

techie87 said...

<< ni jawe bercakap.... ak pakai techie87.... ak pon ngah tgok coding ak blik... ngah pening cr sbab per x leh bukak huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

jgn sedih2 yer..
Kita buka blog tu blh jer..
apa mslh plak erk.. ;)

zureen said...

salam perkenalan.. :)

zureen said...

zureen komen banyak2 sini! nice entry! hehhehehhe

Benrauf said...

fullemak bangga ada jawa main tech. ak try bukak boleh je pulak. kalau jd camtu ce try clear cache. pastu try open balik. okey. kool.

delarocha said...

kena malware ke?klu pakai google chrome mesti leh detect.

Kaoshi said...

yelah, boleh bukak je..
nape yek?
Sila lawat: Kaoshilogy

cikida said...

SITI AZIZ ....yeahh,jawe da respon,,huhu..tp prob still ade g..tq taw..;)

cikida said...

TIEYKAH..yeahh...da jumpe..awk crikan ek..trimas2..hehe..=)

cikida said...

jawe ................. weeeeeeeeeeee...akhirnya ko ade gak..syukur alhamdulillah..;) weh..betol...aku bukak boleh memang boleh...tapi dalam 15 saat cam tu..die jadi hilang,,tapi tinggal iklan nuffnang ko je...huuu..tu yg pelik..org len boleh je aku bukak..lame giler aku try bukak..huuu

cikida said...

saya arief...huuu..yeeke..still x leh ni..uwuwu

cikida said...

niena...tu la..huuu...bsr prob ni..

cikida said...

adik farid.....eeee adek ni..wat lawak lak ea..haishh..nk kne cubet laju2 nih..grr...

cikida said...

lili..huhu.tu la pasal..kite pon xtaw ape mslhnye..sabo je laa..huhu

cikida said...

zureen...tqsm dear..ehe..;)

cikida said...

benrauf..yeke..emm huuu.xlehh...

cikida said...

kaoshi..huuhu..npe org len leh bukakkkkk ni...huwaaaa

NuSaNa NoSa 91 said...

keen bleh je bukak..??

mungkin antivirus cik ida block kot.. =.=

Gua Syed said...

aku bukak bley jgk.. cube try bukak pkai skrew driver.. hehe..

cikida said...

nusana...yeke..huhu..ntah ekk..x reti bab2 kom ni.=(

cikida said...

gua syed...ekk..aku pon buntu dah ni.hhuhu..skrew hilang kot kn..grr

Gua Syed said...

pkai browser ape..?

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN 💼👍👩‍💻 Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...