Friday, November 12, 2010

stAdi stAdO ngAn ANA MALU :)

salam...

hehe harini bersenang-lenang cikit,eh macam banyak jugak lenangnyerr..heee,
nak taw? tadi pagi aku ade exam,,alhamdlillah leh jawab ngan tenang..=) subjek CPE 3400(BIMBINGAN KELOMPOK) ade essay n ade gak multiple choice yang sedap 2 ! ;D sebab-sebab senang lenang adalah seperti berikut :

* ade gap 4 hari lagi tok next paper,,tapi paper 2 la yang paling tak sedap sesedap paper pagi tadi,,eueuuuuu..emm,,boleh berselirat dawai dalam kepala nak stdy bende alah 2,,haishh,,so wait n c je la kan what will i become after sit wif the paper nanti.,*.*
jadi bubur mcd ke bubur mb yg kat fudcot 2 ke takpon bubur kat pkcik kecik yang kedai akak bingit2 sampai putus urat kentot 2 ke kan,,heee.. :)

* then sebab kedua adalah aku leh on9 dengan cambestnyerr..weeee..tapi xleh over the dos la kan,takot kang terabai segala makan minum pakai segala bagai nyerr,,huuu..so boleh on9 sampai putus ibu jari je kot,,jari lain putus nanti dulu lah,,nnti kang x dapat nak main mesej lak eh,,heheeeee...

* ade lagi,,sebab malam nih maybe kalau jadi, nak g berjalan, merewang, bersuka ria, mengcekik darah, mencekik orang pon leh gak,,lagi nak macam2 lah,,n xleh tinggal nak menangkap gambar seberapa banyak yang bolehhh...auww,,can wait 4 dis nite !

* ha,,then lagi satu,,yang paling terpenting terimportan nyerr nak membalas kekurangan tiduurr lah,,hee,,so jap ag nak tido,,leh kan..haha..tido sampai bantal jadi hancur !

hehe..hari yang bersenang-lenang mestilah gumbira tak terkate-kate kan,,so peduli hape orang kate,asal kita hapyy,,yeahh..ketawe lagi..hohooooo..hehhehe...ketawe sampai sakit mulut n pipi daa,,adehh !

yaALLAH,,,actly entry kali ni mau cite bende lain lahh,,ape yang mepek kat atas 2..aiyakk..hampeh tol pemikiran pada waktu bersenang-lenang ni kan,,=p

ok2,,pokes !

ni ha juz nak cite sal aku g library,,haha,,(jakun giler cite sal g library) ...nampak sangat lah tak penah jejak kali kat library 2 kan,,aiyooo..xpe,,kunun2 pelajar baru masuk la k,,hehe

time 2 g ngan rumate yang bernama ANA MALU @ ANA SHY..leh tahan comel budaknyee,,tapi comel lagi rumate die,,wakakak,,perasaan disituuu.^___~
dak nih mule2 je malu,,lame2 x malu lansong..so kite tukar name die jadi ana tak tahu malu,,heheh,,habes kalau die bace entry ni kan,,takpe2 die x kesah asal dapat interframe dalam blog aku nih,,lagipon aku x penah cite pasal die kan,,iskk apela rumate sendri kot,,amponkan akak,shy x tahu malu,,heee..

ni gambar2 time g library ngan shy x tahu malu,,die la 2 wat hal dulu,,yela aku pon layan je la,,dah tahap boring tahap ghaban stdy kat sane,,ape tak nyee nak cakap pon kene bisik2,,aku dah la dasar cakap nak kuat je,kalau boleh kalau bercerite tu nak 1 kolej dengar agaknyee kan,,heheh..soo,,cekidaouut bebeh !



















tibe2 nak cite pasal rumate aku nih,,alahai da nak abes sem pon wahai eyda senget ! hehe,,wutever,,,i nak story gak..emm nak di short form kan cite nyerr,,rumate i ni namenye shaikah..so nickname die shy,,(malu-malu kambing)heehe..shy ni umah die kat putrajaya je,,dekat je kan,,jeles aku kalau family die asek datang siap bawak makanan,,tapi best aku dapat melantak gak nnti,,hehehe..n shy seorang budak yang baik..nice,peramah,n uniknye she have cute eyes.. sebab ade 4 mata,,wakakka..eh tipu ! sebabbbb die ade mate yang cantik lah..i like u !! jap,,tengok die sat..ha,,men game pulak die,,ajak aku tido tadi,,tapi aku kate jap ag,,hehe,.,jap ea shy comel,=)

emm,,len kali kite akan kenal2 lagi ngan budak bernama shy 2 oke,,harap peminat2 shy akan tunggu kemunculannya nanti,,hehe,,okes,,da penat la jari nih,,mahu diurut-urut rasenyee,,tande nak tidoo la ni kan,,hehe..ok la tata..

2 comments:

fatten said...

rajinnye die study... gud luck ieda.. saye dah hbs paper...heheh

cikida said...

heheee...alangkah bahagia nye skg,,u most welcme dear..hope kte berjya same2,,amin,.

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...