AHLI-AHLI KELOMPOK

Friday, November 26, 2010

mau BaLIk KaMpUnG..




hye sayang2,,bucuk2,,huhukks..tapi ida da wangi key..
cht x ? hope sume cht2 ceria la kan..yela cuti2 ni kene ceria taw..barulah orang tengok pon x jemu,,cett..kalau x nk jemu dipandang,,mkn la jamu,,haha..tibe2.

entry ni saje je pon,,nk exercise jari2 pagi ni,,heee..bia kurus cikit,,hoho..sengal kan,,patotnye badan la nk kasi kurus,,ni tak,,jari la plak,,haishh,,ape daa..xpela,,jari pon jari lah,,at least nti nk kawen senang nak sarung cincin,,oh ! berangan ! shuhh2..x pk lagi oke !

heee,,,arini kalau xde ape2 ida n fmly nak gerak balik kampung,,huhuuu..pahang ! i come bebeh ! wait 4 me keh,,tok cek n tok wan,,tggu kitorang taw..n not 4get 2 my bro emi,,wa dah indu sama lu la der,,da lme x gado2 sengal ngan lu der..hikkss..ganas ckt klw ngan adek emi nih,,kang lembot2 dy pijak kepale,,xleh2 !

alaa,,tapi nti mesti demam indu la kt blog nih,,alahai,,sabar ye syg ucuk ngade...nti ida balik kite jumpe taw,,nti klw ade cite2 menarik n pict2 ngade ida upload keh,,tguu...=D senyum sokmo klw bab2 bergmbo nih,,agagaga..

oklah,,pape pon doakan kmi selamat sampai ye..n u all pon tke cre la k,,cuti boleh sakan,tpi kesihatan n diri jga taw..oke,,papai,,,tatatititutu..salam kasih sayang dari eyda...

ni siap post lagu balik kampung,,haha..feel ckit,,=p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...