AHLI-AHLI KELOMPOK

Wednesday, November 24, 2010

SeLaGi AdA RiNdU..

holla,,hye sume si cantik si kacak bergaya..erk' si manis, si masam or si masin pon la,,hee,,complete !

entry kali ni,,sekadar nak share..i dapat CMT ~ calleringtone baru beb,,hhehe,,even lagu yg i choice dari list song 2 dri lagu lame..@ old skool 2..=p..xpela..layan je la kan sape yg kol aku nnti,,peace !

actually aku da stop dari penggunaan CMT ni dlu,,sebbnyee mak marah,,abes kedit sebab bayo bende alah nih,,wuwu,,=(

then sebab aku kan anak yg baik n dengar cakap mak,,so stop kn la..hee..dpat jugak save kedit,,tp yg ni tetibe cek selkom ni bagik lak,,free lak 2 sebulan..sape takmo bende free kan,,ha,,then sapu la,,huuu..

tapi sapu,sapu gak,,aku kene lah alert ckit coz x mau smpi la gune sampai lebih sebulan,,abes kang kene gak bayo x pasal2,,haishh..so kwn2 kene ingatkan saya k,,tolong ingatkan aku keh !..>.<

okey,,lgi CMT f.o.c aku 2 camnih,,lets cekidot,,mcm sedap,,tp depend la pada masing2 kan..nk rase sedap ke msam ke..wutever.. ! :)

n tak lupe nk ucap 2 vewi2 thnkss 2 kekasih hati selkom pelok tiyom bucuk..hak3..coz sudi bagi cmt nih,,hehe..next time bagilah cmt yg lame2 ckit,,sebulan mne sukup nak feeling,,heee..over kan,,org bgi donkin donut tpi nak secret recipe lak haih,,=p

hehe,,k la,,tata,,nanite sume,,sape nak dgr cmt i,,hello2 lah yek,,hhaha,,cari no i kat iklan bursa saham ke,=p(gurau jek)
video

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...