Wednesday, January 5, 2011

PERKAMPUNGAN DI MINES

salam..hye all...wahh,,kabare ?? hope waras ya semuanya,,,hehe

di kesempatan dapat meng on9 kan diri sekejap nih,,,aku nak cite n haplod gambo time perkampungan GSD ari 2 before pergi kukem..hehe,,

masyuk sehhh time 2..keje, keje jugak,,tapi plan sambot besday dak Jaz ni still on weh,,2 yg syok, dapat pow dy belanje kitorang.,lagi la sedap menjilat jari,, ! ^.^

malam hari dy terberanak 2 kitorang dapat plan baek punyer dari ladang coz dapat angkot dy masuk wadi,,yeahh,,nasib la budak ni ringan. jap je da basah kitorang humban dy masuk wadi 2,,,beselah kolej aku ni memang pemes ngan tradisi humban orang kat wadi or kolam ikan if ade tarikh2 keramat cth mcm besday ke or sape2 jadi pengarah program kat kolej 2 pon kne jugak taw..so sume org have beware oke ! tehee ~ dah basah kene lak baling ngan tepung..hehe,,sape punye angkara la 2..aiyakk !

then esoknya lah best..kitorang dapat pelepasan dari MR. MELL (converner gsd ) kitorang merewang g mines,,tanpa mengeluarkan sesen pon,,besday gurl sapot sumenyee,,,yehaaa,,,andre2...ape la kan,,hehe,,tapi rezeki jgn ditolak kan,,=p

sedang berjalan menuju bustop depan KMR..hee..

berjalan vs berposing..=D
muke seposen bergambar di bastop !

gadis2 suci murni..auww
cak !!! me at last seat !

da sampai mines...wif my green sweettyy car..mantop ah !
alaamak ! tercicir gambar minah dua orang sesat duduk kat tmpat khas ni..adehh
yeahh,,2 dia..kak liza wif besday gurl..JAZ !!

yaaa,,,,posing lagi,,,,hee
karok time !!!

hohooo..mr bean..kacang pis rebos !

comel sgtttttt..geram cam nak bawak balik jek...iskk
the owner of d camera d amor..hehe..cun kan !
ya...tak lain x bukan...besday gurl kita a.k.a mangsa kami..JAZ!!


karok the besttt woooo,,even sore x best wooo...hohooo

tu diaa,,,converner yg baek hati...heheh,,,dah blik2,,,meeting wehh,,,=p
nyum2.big apple bagi kat orang kampung yang x join kua mines..=)

ni je dulu pict...ade ag banyak kat camera lain,,tapi x dapat copy lagi..huhu..ape2 pon kenangan ni akan dikenang sampai bile2,,best ngan korang..lap u ol !!

No comments:

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...