AHLI-AHLI KELOMPOK

Saturday, January 29, 2011

GILE HUJAN

ohh !! sejuk bangatt arini..sumpah tak tipu..nak mandi pon takotttt..takot mati terkancing gigi dalam toilet kang..bukan mati kencing berkali-kali..hadoiii##%$^&$^

semalam lagi hujan je,,nak kua uma g riadah pon tak dapat..cehh,,macam rajin plak tetibe..ngeng ! cuaca kat Johor sekarang memang tengah musim ujan la kot kan,,semalam on the way balik cini dari K.L tak ujan sangat pon,da sampai Johor ni baru la hujan..



kat dalam ladang2 sawit pon ada air berendam cam banjir..wuishh,,jangan la banjir kan,,,tengah2 holiday nak sambot CNY ni kan..eheh.nanti lori limau tak dapat masuk kampung nak bagi buah limau free..=p ko hado ? haha

wehh,,tapi yang syok2 nye aku skang da kat uma beb ! hoho..enjoyy makan plus tido plus on9 plus chitchat ngan org2 kat umah ni..kalau kat kolej kan ade cam jadual nk g class la meeting la..ape laa..skg kita agak free ckit la..heee~ MUAHAHAHA..(gelak paling cute nih)=p

cuti rye cina ni aku jangka aku dok kat uma johor selama lebih tak kurang 4 hari and then akan bertolak ke pahang bertungkus lumus menjayakan kenduri kawen cousin plak..wahh..sgt terujaa wehhh ! macam la aku expert nak tolong mende2 ek,,haha..alaa,,time ni la nak blaja selok belok nak kawen kan..muahahahha lagiikkkk ! gatai naaa~ shhhhh,,rahsia kita k,,set !

okay,,cite sal sejuk ni,,.leh tak takmo mandi /? erkk,,gilerr hape,,takbley2 !! kang ade kene tido luo,,lai sejuk mak ai..xnokkkk !



ok lah,,nak g singgah uma jiran2 lak,,nasib nak singgah uma kawan2 blogger ni tak payah pakai payong or redah ujan...hehee...nilah kemajuan teknologi kita sekarang kawan2..cewahh !

tapi aku gilerkan noh hujan..so ?


emm,,xpelah kalau die tak giler kan aku,,kalau die gilerkan aku,,tkot aku yang giler..iskk..takbley2 ! bape banyak takbley daaa...

2 comments:

Afiq Din said...

yup... hari n dari pg hujan...

cikida said...

kan ? sejuk manjanggg...x dapek kua g mane2 pon kan,,huhu..xpelaa..hujan rahmat..alhamdulillah..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...