AHLI-AHLI KELOMPOK

Sunday, July 10, 2011

sorry guys......

assalam...

huhu...hari ni hari rehat..hari rehat lah hari on9..tapi on9 hari ni banyak kat pesbuk..tah ape mandrem c MARK tu bagi kat aku pon aku tak tahu..mane tak nye..aku kalau petik suis intenet je,, teros tekan link pesbuk..doplohpat jam pon tak sedo kalau dah dok depan mengadap non-stop ! tolak la time solat mandi semua ok. kadang makan pon tak,,(eh ,,yeke,,=D )

keje aku harini jadi stalker terhebakkk !! whoaa,,best gak kan..even tak dapat hasil yang lumayan pon...hahha...aku jenis suke tgok gambar2 kawan2 aku dalam pesbuk tuh..syok gilerrrr cuci mate...ahha..gmbar yang molek2 je la k..bukan gambar tak senonoh ke hape..grrr..



wehhh,,,then aku arini wat keje jahat cket..>>> REMOVE  FREN<<<< jahat tak aku ? sebab2 nye ::
  1. orang2 yang aku rase tak penah tegur aku..
  2. orang2 yang tak kenal..
  3. orang2 yang tak senonoh..
huhu....kejam nye aku arini..aku mintak maaf la ye kat korang,,kalo aku remove tu..dulu2 men accept je sape2 yg add..sekarang aku tengok dlu betol2..yang ade mutual fren,, yang budak2 sekola same ngan aku,,orang kg,,kwn adik beradik aku ke,,kawan u, n kawan2 yang betol2 memang kawan je aku accept..selain dari tu aku siasat btol2 dulu..eh,eh,,tak lupe kawan2 blogger yang add insyaAllah aku accept k...tapi haruslah mention kan dlu korang tu sape orite ? so senang keje aku nanti ye dak ? hehe...


wokeh..bereh dah update tok arini setelah beberapa hari aku tak layan blog...wuuwu...ade mase nanti aku lawat korang balik oke..pomis2..ngeee..=d sambil wat muke comel ...^.^ 

tata...assalam... : )


so,,korang rase aku jahat ke kejam ? heeeeee,,,*.*

18 comments:

muz said...

bah add saya nanti...hehe

Siti Aziz said...

hahahaha....cik ct sokong tang remove2 tue.. tak perlu bilangan beratus2 kalau tak pernah bertegur sape.. hahahahahaha

aleen aiden said...

ha3,mark memang kuat mandrem kot.asal bukak laptop je mesti bukak fb.huu

Cahaya Mama said...

hahaha,kan?,.awl2 lg dh pesan,degil,.hehe,.skang rasekn bepino bjik mate nk plih kwn ke bukan kwn,.hehe

fadh leyanie said...

yang mana yang tak senonoh tu blocked je..ngeh3

Far8 budak baik said...

akakkkkk..walaupun lmbt update..
tapi jgn lupa kn blog ni pulakk..
gigit hidung akak karang..
hahaha =)

Isteri Encek Bard said...

ieb sellau akan remoe orang yg add semata-mata nak ajak join mlm...

mykhalis said...

Khalis hari tu remove mereka yg kerap udate post..hehe

delarocha said...

add n remove itu perkara biasa di FB

cikida said...

muz...bah..bak meh name fb,,hehe..:)

cikida said...

siti aziz..yezza..yg sombong2 xnak...hheeehe

cikida said...

aleen aidan....hehe.kan..apela mark ni.x puas2..=p

cikida said...

CM..ahhaaa..baek tajah..da puas meremove..hehe

cikida said...

fadh...ahha..gud idea..dy buat x senonoh.kite lgi wat x senonoh remove dorng.hehe

cikida said...

farid...hhehe,yup2..x lupe..insyaALLAH.tp ni bru la dpt bls entry yg lps..bz cket...huhu

cikida said...

IEB..tu la.byk sgt siap tag2 bagai..grm jee

cikida said...

khalis..hahaa..lawak lak 2..=p

cikida said...

delarocha..hehe.ni perkara bru bg sy.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...