Saturday, March 12, 2011

SESI berkeropok lekor..

hoyeh2 !!!

semalam makan kopok tahu ? kol 12 lebih tak silap.. memang sesi tanam lemak pon ado..=p hee tapi sangat la sedap sehingga menjilat kaki ! opps ! giler.
jilat pinggan sudaaaa..grrr !

hee,,kepok ganu mari taw..rumate tersayang SHY beli dari ganu.. ari tuh die join pegi melawat ke sana..die sekretriat keusahawan. terkilan jugak aku tak dapat join, tapi apakan daya fulus tahap ciputt..hohoo...cian delo, tulah sape suruh makan je kejenyee..=D

aku sempat amek gambo time melantak semalam.tapi gambar kami sensored la kan,,muke hudus plus gelojoh ..heee..ngan tangan comot momot wat malu kaum je kalau haplod kat cini..nngeee~

ok,,sila terliur beramai-ramai :: hee~

potong kepok pakai sudu je,,hee,,make sure sudu nye tajam ye puan2..=p


nyumyy22,,thnkss shy syg..


ni gule2 asam jawa..peberet taw !






yeahh..sedapps..nak lagiiii ,lagii..dan lagiii...ohh ! nanti nak borong kalau pegi melancong ke sana,,haha..tah bile..? =(

sape nak belajar wat sendiri kopok lekor sila ke page INI..cekidot !!

hati cakap : let me alone 4 awhile..

9 comments:

Gimi said...

baru balik trip dari ganu...seminggu keje makan kopok losong je..shah alam payah nak jumpa

HATYCIKNUURUL said...

xgoreng dlu ke kepok tuh?,.kn ade rice cooker,.huhu

Cik Miera said...

sedapnye kopok lekor..lama xmakan..huhu..meh la pos kat cni.hihi

cikida said...

gimi ~
yeke..best giler..heee...memang la kat shah alam susah jumpe,,yang ade pizza hut je..hehe

cikida said...

kaklong ~ dok pong..rebus je pon sedapp wehh..heee...shy kate tak payah goreng..ikot jee...=p

cikida said...

cik miera ~ hehe,,memang sedapp..tak puas makan,,ngee...jom kite g ganu nak..kita rewang makan kepok..=p

Puanbee said...

sedap nyer terliur sudah pepetang nmih...

cikida said...

puan bee ~~ hehe..lap2 kak air liur 2..ngee ~

Wan Zulqhairi said...

bestnyer..............

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...