AHLI-AHLI KELOMPOK

Tuesday, October 12, 2010

SYAWAL ARI 2....

salam..

huhu..bawu la nk tulis pasal raye,,tah pape kan aku nih,,dok zaman pak kadok btol,,isk2 !xpe...asal aku puas . hehe .

rye ari 2 nak dijadikan kesahnye,,ala xde la mende sgt,,juz blik kg at nun kat pahang 2...due2 belah kat sane,..kitorang je still merantau ag kat johor ni,,tp x lme kang kene gak transfer phg..wuwuw,.msti sdih kan time 2..xpela,,abaikan,,lmbt ag pon,,cett !

okeh,,rye ari 2 kitorg sambot sdrhana je,,lg pula,poksu ataupun adik ayah bru je mninggal akbt skit jntung,,smga rohnya dicucuri rahmat,,amin..

em,,so aku smpt jgk la braye belah kg wan aku,,tp lg sdih ade aki plak yang mninggal..innalillahiwainnahirajiun,,
yela,.stiap yg hdup pasti akan pergi mningglkan dunia ni kan,,termasuklah kita semua,,hope sume beroleh kebahagiaan bkn shja diduna mlah di akhirat juga,,amin...;)

emm..ok..berbalik pada cite raye kita,,juz nak kongsi beberapa adegan time bulan syawal 2 la..ade yg dekat johor,pahang,n mane2 je..hehe,,ok,,enjoy our pict ! letssssss cekidot!












ok,,2 je dulu wat mse ni..t i cite ag ek,,hehe,,sabo yek kwn2,,=p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...