Sunday, October 24, 2010

Terima kasih murid-murid...

salam..w.b.t.

hye cikgu,,cikgu name ape,?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

rindunyer aku ngan ayat2 ni sume ,, ni lah ayat yg kua dri adek2 skola rendah shah alam pada kitorang ... huhu .. alangkah indahnya jika btol2 jdi kenyataan cm 2 kan. .emm,, xpe, ,hope ayt2 cm 2 will comes true soon ,,amin . . :)

that day,, kitorang student sem 3 bacelor pendidikan bimbingan n kaunseling prgi ke sek.rndh.shah alam,seksyen 16.. kami betolak slps subuh around 7 o.clock jgk la mmndgkan ade ciput antra kmi yg kelewatan.. hee,, (dont do again oke ! we all hate waiting ! haha,,,ayat cam power je,,) k,,xpe,,nsib kmi ni mmpunyai perasaan empati segunung tahan ..heek ! so,,nobody was left that day..^__~

perjalanan amek mse dalam setengah jam,,sampai kol 8 tak silap..heehe..time otw 2,,aku rase x sabar2 nk jumpe adek2 kt sekola 2 taw,,cam 2 jugak ngan kawan2 aku yang len,,sume berkobar-kobar ! bagus ! ini yang kita mahukan ye chekgu2 sekalian,,=p kitorang dah wat persiapan awal tok jumpe ngan adek2 ni,siap watkan pack2 jajan nk bagi dorang,,hehe.








sampi je kt sane,,kitorang telah berkumpul di dewan skolah,,ya Allah gembira x terkate-kate taw,,rindu rasenye nak g skola semula,,huhuu..ingat kat sekola rendah dulu2 even aku ade 3 buah sekolah rendah,,huhu,,2 la asek pindah2 je kan,,then adek2 ni da siap kumpul kat dalam dewan,nampak dorang pon x sabar nak jumpe kami taw..xciteddddddddddddnyerrrrrrrrr ! waaaaaaa...

then aku n geng2 sempit ku dpt 9 org adek2 drjh 6..kitorg bwk g tmpt lpg ckt dkt ngan kantin,,hehe,,sesi ice breaking bermula,,mule2 malu2 sume,,tp lme2 sume sporting jgk,,alhamdlillah,,,kitorg wat mcm2 aktiviti pda dorg ari 2,,cthnye;telefon buruk,,(itu aktiviti aku,,hehe..)

best sangat2 coz adek2 bagi kerjasama pada kitorang,,then rase x puas sekejap sangat kat sane,,waktu rehat pon kitorang belanje dorang makan,,sume nampak hapy taw,,=)))da siap2 sume wat aktiviti,,kitorg bergamba2 ngan adek2 ni,,sume enjoy ! da sume suke bergambo !heheee,,ape lagi kan,,camera x kan abes kodak punyer ! =p

time nk balik,,kami bersalam-salaman n bagilah kata2 semangat pada adek2 ni,,n sempat jgak bagi email,,fb,,n no telefon taw,,insyaALLAH, ade kesempatan lagi,,we all akan datang lagi oke,,semoga adek2 belaja rajin2 n kejar cite2,,amin,,insyaALLAH kite sume berjaya didunia n akhirat kelak..^____~

ok,,ni ade cikit gambar2 kenangan kat sana.,.must c it oke ! da....wslm..








No comments:

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN πŸ’ΌπŸ‘πŸ‘©‍πŸ’» Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi Anta...