Tuesday, September 28, 2010

huiiii......

salam,,

salam sejahtera..

salam 1 Malaysia

salam perpaduan..

salam kasih sayang..

salam lebaran..

salam persahabatan..

hehe..pening2,..ape daa..

ya Allah,,da lme hamba-Mu ini x bukak blog ni apetah lgi berkeinginan untuk mengupdatenyerr,,aduyaiii...lemah juga kekuatan diri ini,,wuwu..
tp akhirnya,,mcm ada seru utk aku kmbli menulis,,yeahh..2 dia semangat yg kita nak kan!!heee..terover pulek!!^_____~

ok lah,,emm xde ape jgk nk cite,,juz nk ckp ckt2 je la slama aku x update blog ni..rsenye da lme sesangat weh,,adelah berkurun abad jgk,,haha,,kne tpu semata-mate je,,tp x silap,,dlm 4 bln gak r kot,,huhu..

n kat cni,,nk mnx maaf lah ekk,,sowi pelat pink pong,,,,i jdi cm lbih dri yb je kan bizinyer,,pm pn kdg2 klh thp bizinyer,,heee~~

sowii lgi lagi byk kali oke! i pomiss nti insyaALLAH klw line tenet ok n x bz mane,,i akn update always taw,,cett,,tkot jnji tgal jnji,,,jnji melayu katekan!*.*huh!

ye la..ari 2 kan ade mslh lptop..grm jek,,smpi skrg x stle ag pon,,ni pon juz dpt keizinan dri akak ku gune lptop dy weh,,,hee,,dy baek la plak bg pnjmmm..hehe...syukran,,=))tp sometimes lptop dy pon wat hal gak,,nek rabon mate ni sbb kabur..huhu..tp at least dpt gne wat esemen,,alhamdlillah,,^.^

ok la ek,,t aku update ag pape,,msok kan gmbo ke kan,,hehe,,,=))
ok,,papai,,,wslm..

No comments:

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...