AHLI-AHLI KELOMPOK

Saturday, November 9, 2013

HARI JUBAH MEREKA DAN SAYA

HAHA . entry basi . ade aku kesah ? 
mestila takde sape kesah khennn..
 ini blog aku yang punyaaa..
HAHAHAHAHA lagi dan lagiii :p

*serius

TARIKH : 26 OKTOBER 2013 
TEMPAT : PERSEKITARAN YUUUUPIIIIYEMMM (EJAAN - UPM )

layannn gambar je boleh ?? sape tak angguk lelaju aku smackdown ! -.-'

penampakan seorang minah yang ber API di atas kepalanya . dipercayai beliau sedang berlagak kewl dengan menunjukkan sign of 'PEACE YAW'

time ni,,memang dah over dos penat dowwww.. lantak la ape worang mau kata,bukan saya kata . duduk je bersimpuh makcik2 atas karpet padang depan dewan tu...hiks ! *macam comel je,,macam perasan jewwwww :p

MY PRECIOUS FAMILY ! MY PARENTS, MY SIBLINGS,,OPSS ADIK LAKI LAGI SORANG TIADA DI TEMPAT KEJADIAN .

gambar agak blurr . camera pon tahu penat hokayyy ! -.-'     and this is last picture i guess before balik ke pangkal jalan  (:

floormates REFFLESIA tercayammm !!

auwww semoga adik-adik dapat teruskan perjuaangan dengan jayanya oke.. hakakkk always pray for u all darlings2..dorang datang serbu dan dapat mungee n bear ala ala tomell .mucho graciass bebeh2 ! *hugs
ehem . *no caption =P
terharu lah . thats why takde caption . boleh ? errr,, kang nak sebut terharu sebab ape menanges lak uols meknon mekjah bace .muehehhehe..so kite diam n save je moment tu together gether eh *annoying pulak kite


wif ex-rumate ~SURI~
 macam comel kan ? HEHE . tuu marshmellow tuu macam comel,,sedapss dan dashat lakk tuu rasenyee..aumm ! trimas suri yang sememangnya comel sejak dalam kandungan umminya datang konvo hakak gedik awk ni n bought me that marshmelllow flowers ! *serius sedap


TAHU - TAPAI - TEMPE

 nama diberi sangatlah ______( sila isi tempat kosong secara berhemah) hehe..my ex floomates mase first year dan apabila berkonvo dapat pulak duduk diapit mereka ini..auwwwwwww *sweet terasa huk3 ! :p

this kesayangan ~ZATI~
kawan since tadika lagi uolsss..! tengkiukkk sayanggs datang konvo i ni...tapi apsal ko tinggi lak dari iols ni . errr,,,penat pikirin . *.*
wif lovely ex-rumets ~ SHY~
inilahhh diaa banyak tolong aku sepanjang perjalanan konbo hari tu..dia terpaksa tidur sekatil ngan aku , #eh. (baca > tumpangkan aku katil ) terharu lah even dia dah jadi orang penting kat upm tu,,tapi still layankan aku yg banyak karenahnya..muehehhe. maceh shy ,,tengs a lot !!! and comel sangat tuala yg dia bagi tuuu siap jahit nama iols dan dia . *hugs 

comel kan pinkkk i loike ! see my name - k.ida ~ shy <3 br="" nbsp="">
cerita konvo tak habis lagi ok..hope dapat continue dengan pre-convo lak ! nak jugakk khennn ! kbai . sayonarass ! tc !

last = tak puas rase nikmat konvo itu . sangatlah bermakna .errr aku dah habis study ?? -.-'

3 comments:

Muhamad Zaki Zafir said...

Tahniah dah konvo!

cikida said...

tq zaki !! :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...