AHLI-AHLI KELOMPOK

Saturday, August 6, 2011

1st Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest

hye3,,,assalam semua..salam Ramadhan...

tok kali ke bape tah aku nak menjoinkan diri dalam beberapa G.A arini...boleh tak ? boleh k,,kalau boleh sila angguk dengan seikhlasnya dan laju-laju tanpa henti sambil kira sampai patplohnam kali..oke, tu lah senaman muke bagi lonjong cikit.haish, melalut !

So,, jangan sape-sape halang jejari montok aku ni nak join G.A ke contest ke..arini je...huhu..lagi-lagi nak raya ni,,so kalau de rezeki,,alhamdulillah..so,,moh le kite yop !


 jom join wehh,,hadiah hebak2....klik pada gambar untuk blog tersebut memunculkan dirinya ok..

*aku wat muka tak malu je join G.A tapi blog tak update entry..harap maklum.masalah teknikal.,ngeee..=D

6 comments:

Siti Aziz said...

semoga cikda menang!! amin...hi3

Edy Zaidi said...

good luck yer

fadh leyanie said...

cik ida pasti menang,,yeay !

lynda salim said...

wewew .. semuga menang yekk :P

: manusia makan rambut.

Far8 budak baik said...

gudluck GA akak..=)

techie87 said...

gudluck cik ida.... :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...