Thursday, July 8, 2010

GUD BABAIII....

SALAM..W.B.T....

HUhu.....xctly dunno nak story pe dlm belog nih~~temenong jap!*.*
tpi gue kangen bangat deh sama blog ni,,x kira..aku mau jugak bebel menit dua ya!aduhh3...tiba2 speaking seberang ya mbak!hehe~stop dat,2 much ok!
emmm,,,,sedih plak ase...yela,sok2 da nak balik kolej,,wuwu..cmne la kan..even aku x sure ag blik ari pe ni,same de 2morow or sunday..haishh..yg feninnye bkn ape>>sebona-bonanyo den ni maleh nak mengomeh..hee~klw la ade bibik kn besh!!wahhh..x dapat bayangkan keje2 aku dy yg wat,n sume lah..dasar bawang merah tol..ayakkkk!!xmo2,,xbleh kawen t kalo malas dehh!^.~

emm...all stuff dah ade yg da ciap pack.tp ade la ekit2 ag yg lom.ehehe,xpe i will make sure kenot have de barang2,de mknn2,de perkakas2,n de segala bagai will be left cam dolu2 keh..huh!slalu sgat ade bnde tggal..da nek bas bwu hengat..apedaaa....2 la,,wat koje las menit memg la x perfect.hee~

tp sem ni different beb! blik2 sne..sane mane ek??huhu~kolej tersayang la..KTDI@KOLEJ TAK DE AIR 2..Hee~xlah..ade air,,mne leh xde air da bayo beb!(ayat kaber bek punyerr)hahah..em KOLEJ TUN DR.ISMAIL la syg,,UPM SERDANG OK..taw x serdang ktner,,huu,klw xtaw,search kat google map okeh..=p
gerenti biziess giless ah balik2 sne kang..weng aku jdinye,,segala bagai aktiviti ade t..wait n c jela,,tgok belog je suda,ade gak belog aku ni x update berbulan2,,x pasal2 bersawang,,hapak cket2,em tah2 sampai bleh hantu dudok pon leh gaknye kan..adeiiiii~~~tapi walo camne pon kebizian aku,,aku still nk gak jenguk2 blog ksygn aku ni,post la pape secoet pon..dun woe syg..i will..pomisss!

peMILY aku lagilah aku windu beb! jnji x tipu!!wawawa...:'(
rindu MAK..................
rindu AYAH..................
rindu KAKLONG............
rindu EMI...........................
rindu ADEK ANIP......................


And this such ol things oso make my misss become more than words yaw!!

*makang2 kat uma...huhu~~
*buah rambutan(merah,oyen,n kuning)3 flavour 2...=p

*katel tmpt slalu aku lepak!

*pillow hug aku>shinchan mereng!!

*baju2 sememeh aku,,yela xkan nak punggah kat kolej kot'huh!

*asap kilang kelapa sawet,tp time aku 2lis ni,,bunyi kilang xde,coz ari
jumaat dy off tok hormat nak g solat jumaat..aku ase la,tp btol la kn
*n meja yg tgh aku gne ni,,dlu jadik tmpt aku stady stado la kn time giler2 mengadap stpm..hee~


ok,ni pict2 yg smpt aku snap..hehe..










hehe,,1st xtaw kunun nak cite pe,,last2 tah pape yg aku bebel nih,,wengg tol kn~~
watever it is,,i like bebel vewi2 much!!haha..!

ok tak ape...len kali aku bebel ag yek...skg ni nk stle kan dulu pape yg ptot..huhu~~tatatititutu..
salam sayang 4 ol off u..xoxo.....



No comments:

APA ITU ESP ? ESP  adalah  ENERGIZING SOY PROTEIN . Sebab utama ESP tersangatlah popular dan produk yang paling laris ialah  ES...